Skip to content

4 Nya Skoda Fabia RS Rally 2 i Monte Carlo (med film)

Foto: Skoda Motorsport

Nya Fabia RS Rally är nu FIA homologiserad och Skoda Motorsport har börjat planera leveranser av nya Fabian till kunder säger David Jares chef för Skoda Motorsport försäljningsavdelning . RS Rally2 Fabian lanserades tidigt i somras men på grund av komponent brist har man fått vänta med att börja försäljningen till kunder som enligt Jares är många. Men innan årsskiftet kommer man kunna leverera 5 stycken till till Skodas samarbetsteam Toksport som räknar med att kunna starta med alla fyra till Monte Carlo .

Som en förberedelse inför försäljning har WRC2 Champion 2022 Emil Lindholm och tidigare WRC föraren Kris Meeke varit på ett fyradagars test i Grekland . Där de båda förarna fick två dagar vardera . Lindholm har också under oktober testat asfaltunderlaget i Kroatien .

Dela

Läs mer

Inget lyckat genrep för Lappi och Katsuta
Då antal testdagar dragits ner i år för Ralli 1...
Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter