Skip to content

Takamoto Katsuta och Sebastien Ogier delar på tredje bilen

Idag presenterades Toyota Gazoo Racing World Rally Team sin förar uppställning för 2023 års säsong . Kalle Rovanperä/Jonna Halttunen. Elfyn Evans/ Scott Martin blir kvar i teamet och köra i samtliga deltävlingar . Takamoto Katsuta som i tre säsonger kört i Toyotas TGR WRC Challenge program kommer under 2023 bli WRT teamets tredje förare och dela tredje bilen med Sebastien Ogier som gör ytterligare en säsong som deltidsförare . När Ogier med nya kartläsaren Vincent Landais tidigare co driver till Pierre-Louis Loubet kör en deltävling kommer Takamoto Katsuta/ Aaron Johnston att tävla i Toyotas Challenge program. Vilka och hur många deltävlingar för Ogier och Landais är ännu inte offentliggjort men i försnacket har det pratats om åtta, att det blir start i öppningsrallyt 2023 Monte Carlo Rally 19-22 Januari är bekräftat.

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter