Skip to content

Hyundais tf teamchef: ”-Jag vill inte fortsätta”

Photographer: Austral Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

I början av året meddelade Hyundai att Julien Moncet tillträder som tillförordnad team chef för WRC teamet efter att Andrea Adamo avsagt sig jobbet med omedelbar verkan i slutet av 2021 . Efter Monte Carlo 2022 skulle teamchef tjänsten tillsättas men så blev det inte och den franske tillförordnande teamchefen fick fortsätta som resten av årets säsong. Under året har Moncet sagt att han skulle vilja överta rollen som team chef permanent. Men ännu har inte Hyundai meddelat hur det blir 2023, vilket fått Moncet att tröttna och säger till webbplatsen Dirtfish .
-”Det verkar som att det är lättare att lista ut vår föraruppställning till nästa år än teamchef. Det här är en konstig situation som jag inte är nöjd med, men det är så här det är , säger Moncet .
På Moncets privata sociala medier bland annat på hans privata Facebook skriver Julien att inte längre vill fortsätta som tillförordnat teamchef och fortsätter
-” jag har svaret, och jag är osäker på om vi kommer att träffas igen . Beslutet kommer att fattas snart , och det får ni veta senast i Monte Carlo 2023 , men jag vet inte om informationen kommer innan det. avslutar fransmannen.

Hyundai förväntas tillkännage sin förar uppställning för 2023 nästa vecka . Det återstår och se om man även meddelar vilken som blir teamchef nästa års säsong som startar i Monte Carlo den 19 Januari

Dela

Läs mer

VM ledaren i Croatien
Oliver Solberg som efter 1 seger (Svenska Rallyt) och en...
Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter