Skip to content

Hyundais tf teamchef: ”-Jag vill inte fortsätta”

Photographer: Austral Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

I början av året meddelade Hyundai att Julien Moncet tillträder som tillförordnad team chef för WRC teamet efter att Andrea Adamo avsagt sig jobbet med omedelbar verkan i slutet av 2021 . Efter Monte Carlo 2022 skulle teamchef tjänsten tillsättas men så blev det inte och den franske tillförordnande teamchefen fick fortsätta som resten av årets säsong. Under året har Moncet sagt att han skulle vilja överta rollen som team chef permanent. Men ännu har inte Hyundai meddelat hur det blir 2023, vilket fått Moncet att tröttna och säger till webbplatsen Dirtfish .
-”Det verkar som att det är lättare att lista ut vår föraruppställning till nästa år än teamchef. Det här är en konstig situation som jag inte är nöjd med, men det är så här det är , säger Moncet .
På Moncets privata sociala medier bland annat på hans privata Facebook skriver Julien att inte längre vill fortsätta som tillförordnat teamchef och fortsätter
-” jag har svaret, och jag är osäker på om vi kommer att träffas igen . Beslutet kommer att fattas snart , och det får ni veta senast i Monte Carlo 2023 , men jag vet inte om informationen kommer innan det. avslutar fransmannen.

Hyundai förväntas tillkännage sin förar uppställning för 2023 nästa vecka . Det återstår och se om man även meddelar vilken som blir teamchef nästa års säsong som startar i Monte Carlo den 19 Januari

Dela

Läs mer

Mille o Calle i Rally Islas Canarias
2 Maj är det dags för andra deltävlingen i ERC,...
Martin Seks i Rally 1 Ford Puma
Sesks och co-drivern Francis Renārs kommer att göra tävlingsdebut med...
FIA Rally Star dominerade i Croatia
Den unga estniska stjärnan Romet Jürgenson tog ledningen i FIA...
Dramatiskt avslut i rally Croatia
Sébastien Ogier gick från tredje till första plats totalt under...
Sebastien Ogiers 100:e podium
Sebastien Ogier och Vincetnt Landadis segrade i ett dramatiskt Rally...
Dramat fortsätter i Croatia, Ogier ny ledare
Det har varit en kamp mellan Neuville och Evans under...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter