Skip to content

Craig Breen och M-Sport går skilda vägar

M-Sport meddelade idag att samarbetet avslutas och bryter kontraktet ett år tidigare efter ett gemensamt beslut . Breen som 2022 blev teamets första förare startade årets säsong med att pallplats i Monte Carlo tillsammans med Sebastien Loeb som anlitats av teamet sedan dess har blivit en pallplats för Irländaren i teamets Puma Rally 1. Sista rallyt för Irländaren blev förra helgens Rally japan .
Craig Breen kommenterar beslutet i ett pressmeddelande.
-” Jag vill rikta stort tack till M-Sport och hela teamet för allt de gjort för mig i år. Det har varit viktig säsong som för första gången i min karriär varit heltidsförare och att få slutföra i Puma Rally 1 har varit fantastiskt, Det har varit många roliga stunder och skratt tillsammans på den här om än korta resan. M-Sport har en riktig familjekänsla och det kommer att bli sorgligt att lämna den bakom sig, men det är dags att gå vidare , Jag ser fram emot framtiden .” avslutar Craig Breen

Dela

Läs mer

VM ledaren i Croatien
Oliver Solberg som efter 1 seger (Svenska Rallyt) och en...
Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter