Skip to content

Craig Breen och M-Sport går skilda vägar

M-Sport meddelade idag att samarbetet avslutas och bryter kontraktet ett år tidigare efter ett gemensamt beslut . Breen som 2022 blev teamets första förare startade årets säsong med att pallplats i Monte Carlo tillsammans med Sebastien Loeb som anlitats av teamet sedan dess har blivit en pallplats för Irländaren i teamets Puma Rally 1. Sista rallyt för Irländaren blev förra helgens Rally japan .
Craig Breen kommenterar beslutet i ett pressmeddelande.
-” Jag vill rikta stort tack till M-Sport och hela teamet för allt de gjort för mig i år. Det har varit viktig säsong som för första gången i min karriär varit heltidsförare och att få slutföra i Puma Rally 1 har varit fantastiskt, Det har varit många roliga stunder och skratt tillsammans på den här om än korta resan. M-Sport har en riktig familjekänsla och det kommer att bli sorgligt att lämna den bakom sig, men det är dags att gå vidare , Jag ser fram emot framtiden .” avslutar Craig Breen

Dela

Läs mer

P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter