Skip to content

Dubbelt Hyundai i Toyota land

Thierry Neuville/ Martjin Wydaeghe tog hem segern i Rally Japan Segern är nummer 16 för Belgaren och den andra i år och den andra i karriären för Martjin . Ott Tänak tog en andra plats i sin allra sista start för Hyundai teamet 1,11,1 efter Neuville. Takamoto Katsuta bäste Toyota förare med en tredje plats och tog sin tredje podium seger i karriären . Elfyn Evans var på en andra plats i början av dagen men en punktering på SS16 vilket gjorde att chanserna till seger eller pallplats var borta för Evans som slutade på en femte plats, Sebastien Ogier på en fjärde plats . Det blev även Hyundai seger i WRC2 klassen genom Gregoire Munster tog sin allra första WRC2 seger . Emil Lindholm med kartläsaren Reeta Hämäläinen tog hem WRC2 Champion titel efter en andra plats.

Dela

Läs mer

Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter