Skip to content

Siktar Neuville på teamchef jobbet?

Photographer: Austral Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Thierry Neuville har den senaste tiden gett sin syn på hur Hyundai teamet skall fungera samt vilka förare han önskar i teamet. Efter att meddelats igår att Ott Tänak lämnar teamet . Så var inte Belgaren sen att ge sig in debatten och föreslog skämt samt Jari-Matti Latvala som ett alternativ. Och vid presskonferensen efter RACC som kommenterade han läget:
-”Det kommer att klarna med tiden, Jag har fått denna fråga ganska många gånger. Det finns erfarna , som Andreas Mikkelsen och Elfyn Evans, även om jag förstått att Evans inte är tillgänglig, det finns många andra erfarna förare som förtjänar en plats i Hyundai.” avslutar Neuville.

Efter Ott Tänak Neuville ensam som heltidsförare för teamet. Dani Sordo är kvar som deltidsförare, Sordo som i år delat bil med Oliver Solberg som fick lämna teamet efter New Zealand som en kommentar till att Oliver fick lämna teamet Neuville följande kommentar-” Jag har alltid stöttat Oliver starkt, Kanske han hade för mycket press på sig och steger från R5 klassen gick för snabbt, Beslutet togs dock men det var Hyundais beslut.

Julien Moncet som är tillförordnad team chef har under året kritiserats av Thierry Neuville. Så vem vet kanske nya Hyundais team chef nästa år heter Thierry Neuville .

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter