Skip to content

Siktar Neuville på teamchef jobbet?

Thierry Neuville har den senaste tiden gett sin syn på hur Hyundai teamet skall fungera samt vilka förare han önskar i teamet. Efter att meddelats igår att Ott Tänak lämnar teamet . Så var inte Belgaren sen att ge sig in debatten och föreslog skämt samt Jari-Matti Latvala som ett alternativ. Och vid presskonferensen efter RACC som kommenterade han läget:
-”Det kommer att klarna med tiden, Jag har fått denna fråga ganska många gånger. Det finns erfarna , som Andreas Mikkelsen och Elfyn Evans, även om jag förstått att Evans inte är tillgänglig, det finns många andra erfarna förare som förtjänar en plats i Hyundai.” avslutar Neuville.

Efter Ott Tänak Neuville ensam som heltidsförare för teamet. Dani Sordo är kvar som deltidsförare, Sordo som i år delat bil med Oliver Solberg som fick lämna teamet efter New Zealand som en kommentar till att Oliver fick lämna teamet Neuville följande kommentar-” Jag har alltid stöttat Oliver starkt, Kanske han hade för mycket press på sig och steger från R5 klassen gick för snabbt, Beslutet togs dock men det var Hyundais beslut.

Julien Moncet som är tillförordnad team chef har under året kritiserats av Thierry Neuville. Så vem vet kanske nya Hyundais team chef nästa år heter Thierry Neuville .

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter