Skip to content

Siktar Neuville på teamchef jobbet?

Photographer: Austral Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Thierry Neuville har den senaste tiden gett sin syn på hur Hyundai teamet skall fungera samt vilka förare han önskar i teamet. Efter att meddelats igår att Ott Tänak lämnar teamet . Så var inte Belgaren sen att ge sig in debatten och föreslog skämt samt Jari-Matti Latvala som ett alternativ. Och vid presskonferensen efter RACC som kommenterade han läget:
-”Det kommer att klarna med tiden, Jag har fått denna fråga ganska många gånger. Det finns erfarna , som Andreas Mikkelsen och Elfyn Evans, även om jag förstått att Evans inte är tillgänglig, det finns många andra erfarna förare som förtjänar en plats i Hyundai.” avslutar Neuville.

Efter Ott Tänak Neuville ensam som heltidsförare för teamet. Dani Sordo är kvar som deltidsförare, Sordo som i år delat bil med Oliver Solberg som fick lämna teamet efter New Zealand som en kommentar till att Oliver fick lämna teamet Neuville följande kommentar-” Jag har alltid stöttat Oliver starkt, Kanske han hade för mycket press på sig och steger från R5 klassen gick för snabbt, Beslutet togs dock men det var Hyundais beslut.

Julien Moncet som är tillförordnad team chef har under året kritiserats av Thierry Neuville. Så vem vet kanske nya Hyundais team chef nästa år heter Thierry Neuville .

Dela

Läs mer

Dubbla ledare inför morgondagen
Det kommer bli en rafflande andra dag av Rally Croatia....
0,1 differens inför de två sista sträckorna
Två sträckor återstår av Rally Croatias första dag. SS7 9,48...
Neuville i topp efter förmiddagens 4 sträckor
Rally Croatia fjärde deltävlingen i WRC, första på asfalt startade...
Ogier snabbast på Croatien shakedown
Fjärde deltävlingen av WRC Rally Croatia , startade idag med...
Oliver Solberg i tuff Portugisk WRC2 klass
Anmälningslistan till Vodafone Rally de Portugal (9-12 Maj) är hela...
Idag kom beslutet, inget WRC i Ireland 2025
Motorsport Ireland har idag meddelat att man inte kommer delta...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter