Skip to content

Oliver Solberg tog sin första Power Stage poäng

Oliver Solberg tog ännu en femte plats trots 10 sekunders tillägg för att inte följt maxivärdena för Hybriden ett tids straff som även drabbade de två andra i Hyundai teamet Ott Tänak och Thierry Neuville . Femte placeringen i helgen blev inte bara 10 poäng för placeringen utan Solberg tog sina första Power Stage poäng som fabriksförare med en fjärde bästa tid på sträckan och fick 2 extra poäng . Det är andra rallyt på raken för Oliver med en topplacering på Rally Ypres asfaltunderlag blev det en fjärde placering. Solberg som fick avstå Acropolisrallyt till Dani Sordo som även tar över tredje bilen i Hyundai till nästa rally RACC rallyt 20- 23 Oktober medan Oliver med kartläsaren Elliot Edmondsson tar över bilen i årets sista WRC deltävling Rally Japan 10-13 November.

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter