Skip to content

Emil Lindholm i WRC 2 topp

// Jaanus Ree / Red Bull Content Pool //

Andreas Mikkelsen skulle satsa på en seger här i Acropolisrally som är hans sista start för året för Toksport men segerchansen försvann redan efter 50 meter in på superspecialen då Mikkelsen kom för fort in i första sväng och slog i vänsterfram så hårt att han fick bryta superspecialen med 10 minuters tidstillägg inför fredagen, men Normmanen har dominerat klassen med att vinna 8 sträckor av 16 hittills men har över 8 minuter upp till podium inför avslutningen imorgon som innehåller bara tre sträckor . Emil Lindholm kunde ta hand om ledningen från dag 1 och har dominerat WRC2 klassen , och trots bara två sträcksegrar leder finländaren med 44,6 sekunder före Nicolay Gryazin och över minuten till fransmannen Yohan Rossel är trea i sin Citroen 1,29 efter Lindholm. Teemu Suninen som var tvåa inför dagens sista sträcka fick tekniska problem på sin Hyundai i20 R5 och fick bryta dagens etapp.

Dela

Läs mer

USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...
Ogier på väg mot sin sjunde Rally Mexico seger
Sebastien Ogier är på väg att sätta ännu ett nytt...
Oliver Solberg segrade alla sträckor på lördags etappen
För WRC 2 har rallyt turbulent , hittills har man...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter