Skip to content

Emil Lindholm i WRC 2 topp

Andreas Mikkelsen skulle satsa på en seger här i Acropolisrally som är hans sista start för året för Toksport men segerchansen försvann redan efter 50 meter in på superspecialen då Mikkelsen kom för fort in i första sväng och slog i vänsterfram så hårt att han fick bryta superspecialen med 10 minuters tidstillägg inför fredagen, men Normmanen har dominerat klassen med att vinna 8 sträckor av 16 hittills men har över 8 minuter upp till podium inför avslutningen imorgon som innehåller bara tre sträckor . Emil Lindholm kunde ta hand om ledningen från dag 1 och har dominerat WRC2 klassen , och trots bara två sträcksegrar leder finländaren med 44,6 sekunder före Nicolay Gryazin och över minuten till fransmannen Yohan Rossel är trea i sin Citroen 1,29 efter Lindholm. Teemu Suninen som var tvåa inför dagens sista sträcka fick tekniska problem på sin Hyundai i20 R5 och fick bryta dagens etapp.

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter