Skip to content

Ogier till Rally New Zealand

Red Bull Content Pool

Fransmannen Sebastien Ogier kommer till start i Rally New Zealand 29 September till 2 Oktober. Åttafaldige världsmästaren Ogier som i sitt andra år som fabriksförare 2010 var nära att ta sin första WRC seger i rallyt. Fransmannen var i ledningen med 6,2 sekunder före Jari-Matti Latvala inför sista sträckan där han snurrade och tappade ledningen och segern gick till Ogiers nuvarande Teamchef i Toyota, Jari-Matti Latvala som vann med 2,4 sekunders marginal då som fabriksförare för M-Sport .

Sebastien Ogier som ifjol avslutade sin karriär som fabriksförare på heltid, I år delar Ogier tredje bilen i Toyota med Esapekka Lappi . New Zealand rallyt blir Ogiers fjärde inhopp i det Japanska teamet i år , det började i Monte Carlo där han slutade tvåa, sedan Portugal med en 11 plats i WRC klassen och Safari Rallyt där han blev fyra .

Fullständig Entry List väntas publiceras imorgon 4 September.

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter