Skip to content

Craig Breens M-sport styrning i fara

M-sport är i desperat behov av en frontförare i teamet . Craig Breen skrev ett tvåårskontrakt med teamet inför årets säsong och förväntades ge teamet poäng i märkes VM. Breen som körde ur i helgens Ypres Rally har sen tigare bara två podium platser hittills i år en tredje plats i Monte-Carlo och en andra plats i Sardinien . I fem deltävlingar har Irländaren kört av och med omstart . Nu säger M-sports team chef Richard Millener:
-” Vi gjorde ett två års kontrakt med Craig inför säsongen, men med de prestationer vi sett gör det ganska svårt med en fortsättning . Vi måste visa partner och sponsorer att vi presterar bra resultat. Vi måste visa att vi är konkurrenskraftiga ” säger Millener till Belfast Telegraph.
Breen måste nu prestera bra resultat i de fyra kvarvarande deltävlingarna Acropolisrallyt. New Zealand, RACC och Japan.
Men det var inte bara Breen som körde ur i helgens Ypres Rally av M-sport förarna, även Adrien Fourmaux som körde av på den näst sista sträckan av rallyt. Fourmaux som tidigare i säsongen ifrågasatts av teamet, har ännu större press på sig inför Acropolisrallyt.
-Fourmaux har en stor press att prestera speciellt efter Belgiens avåkning vilket gjorde hans medverkan i teamet har försämrats . Nu måste vi bara stötta Breen för han har potiental . Ypres Rally Belgien var en katastrof för oss och ingen är nöjd säger Millener och fortsätter ”- Det här är inte trevligt för någon längre , inte för laget eller fansen eller förarna ” avslutar Millener.
Gus Greensmith som inte var komfortabel med sin körning i Belgien blev bäste M-Sport förare med en nittonde plats .

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter