Skip to content

Craig Breens M-sport styrning i fara

M-sport är i desperat behov av en frontförare i teamet . Craig Breen skrev ett tvåårskontrakt med teamet inför årets säsong och förväntades ge teamet poäng i märkes VM. Breen som körde ur i helgens Ypres Rally har sen tigare bara två podium platser hittills i år en tredje plats i Monte-Carlo och en andra plats i Sardinien . I fem deltävlingar har Irländaren kört av och med omstart . Nu säger M-sports team chef Richard Millener:
-” Vi gjorde ett två års kontrakt med Craig inför säsongen, men med de prestationer vi sett gör det ganska svårt med en fortsättning . Vi måste visa partner och sponsorer att vi presterar bra resultat. Vi måste visa att vi är konkurrenskraftiga ” säger Millener till Belfast Telegraph.
Breen måste nu prestera bra resultat i de fyra kvarvarande deltävlingarna Acropolisrallyt. New Zealand, RACC och Japan.
Men det var inte bara Breen som körde ur i helgens Ypres Rally av M-sport förarna, även Adrien Fourmaux som körde av på den näst sista sträckan av rallyt. Fourmaux som tidigare i säsongen ifrågasatts av teamet, har ännu större press på sig inför Acropolisrallyt.
-Fourmaux har en stor press att prestera speciellt efter Belgiens avåkning vilket gjorde hans medverkan i teamet har försämrats . Nu måste vi bara stötta Breen för han har potiental . Ypres Rally Belgien var en katastrof för oss och ingen är nöjd säger Millener och fortsätter ”- Det här är inte trevligt för någon längre , inte för laget eller fansen eller förarna ” avslutar Millener.
Gus Greensmith som inte var komfortabel med sin körning i Belgien blev bäste M-Sport förare med en nittonde plats .

Dela

Läs mer

Oliver Solberg/Elliot Edmondson segrare i tufft WRC 2
Oliver Solberg/Elliot Edmondson kunde ta hem sin andra seger i...
Ott Tänak/Martin Järveoja tog sin andra Chile seger
Ott Tänak och Martin Järveoja dominerade årets Rally Chile och...
Oliver Solberg i 25,3 sekunders ledning inför sista dagen
Oliver Solberg /Elliot Edmondson leder WRC2 klassen inför Rally Chiles...
Tänak går till nattvila med 58,3 sekunder inför sista dagen
M-Sports Ott Tänak har dominerat Rally Chile efter 7 sträcksegrar...
Längsta sträckan rena däckslakten
Rally Chiles längsta sträcka Maria de las Cruces 28,72 km,...
Oliver Solberg tog över ledningen på första sträckan
Efter att WRC2 ledaren tappade över 36 sekunder på dagens...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter