Skip to content

Craig Breens M-sport styrning i fara

M-sport är i desperat behov av en frontförare i teamet . Craig Breen skrev ett tvåårskontrakt med teamet inför årets säsong och förväntades ge teamet poäng i märkes VM. Breen som körde ur i helgens Ypres Rally har sen tigare bara två podium platser hittills i år en tredje plats i Monte-Carlo och en andra plats i Sardinien . I fem deltävlingar har Irländaren kört av och med omstart . Nu säger M-sports team chef Richard Millener:
-” Vi gjorde ett två års kontrakt med Craig inför säsongen, men med de prestationer vi sett gör det ganska svårt med en fortsättning . Vi måste visa partner och sponsorer att vi presterar bra resultat. Vi måste visa att vi är konkurrenskraftiga ” säger Millener till Belfast Telegraph.
Breen måste nu prestera bra resultat i de fyra kvarvarande deltävlingarna Acropolisrallyt. New Zealand, RACC och Japan.
Men det var inte bara Breen som körde ur i helgens Ypres Rally av M-sport förarna, även Adrien Fourmaux som körde av på den näst sista sträckan av rallyt. Fourmaux som tidigare i säsongen ifrågasatts av teamet, har ännu större press på sig inför Acropolisrallyt.
-Fourmaux har en stor press att prestera speciellt efter Belgiens avåkning vilket gjorde hans medverkan i teamet har försämrats . Nu måste vi bara stötta Breen för han har potiental . Ypres Rally Belgien var en katastrof för oss och ingen är nöjd säger Millener och fortsätter ”- Det här är inte trevligt för någon längre , inte för laget eller fansen eller förarna ” avslutar Millener.
Gus Greensmith som inte var komfortabel med sin körning i Belgien blev bäste M-Sport förare med en nittonde plats .

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter