Skip to content

6,7 sekunder inför avgörande

Det är en tät kamp mellan Hyundais Ott Tänak och Toyotas Elfyn Evans inför de två sista sträckorna av Rally Ypres . Inför dagens etapp var diffen 8,2 sekunder men efter två sträcksegrar av två möjliga på söndags morgonen är nu gapet mellan de båda 6,7 sekunder när SS19 Watou 12,36 km och Power Stage Kemmelberg 13,31 återstår av rallyt. Evans måste ta in minst tre sekunder på de två sträckorna. Kan bli ganska svårt då tiderna på sträckorna är ganska tight . På SS18 Kemmelberg som var den senaste sträckan skiljde det bara 9,4 sekunder bland de åtta bästa.

Kampen mellan Oliver Solberg och Adrien Fourmaux om fjärde platsen är dryga 10 sekunder till Solbergs fördel. Adrien som är lite magsjuk idag ser det ganska omöjligt att ta in 10 sekunder på två sträckorna. Om Oliver klarar fjärde platsen så gör han sitt bästa rally i Hyundais Rally 1.

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter