Skip to content

6,7 sekunder inför avgörande

Det är en tät kamp mellan Hyundais Ott Tänak och Toyotas Elfyn Evans inför de två sista sträckorna av Rally Ypres . Inför dagens etapp var diffen 8,2 sekunder men efter två sträcksegrar av två möjliga på söndags morgonen är nu gapet mellan de båda 6,7 sekunder när SS19 Watou 12,36 km och Power Stage Kemmelberg 13,31 återstår av rallyt. Evans måste ta in minst tre sekunder på de två sträckorna. Kan bli ganska svårt då tiderna på sträckorna är ganska tight . På SS18 Kemmelberg som var den senaste sträckan skiljde det bara 9,4 sekunder bland de åtta bästa.

Kampen mellan Oliver Solberg och Adrien Fourmaux om fjärde platsen är dryga 10 sekunder till Solbergs fördel. Adrien som är lite magsjuk idag ser det ganska omöjligt att ta in 10 sekunder på två sträckorna. Om Oliver klarar fjärde platsen så gör han sitt bästa rally i Hyundais Rally 1.

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter