Skip to content

5 Ford Puma Rally 1 till Finland

45 anmälda till Secto Rally Finland 4-7 Augusti , Jari Huttunen gör Rally 1 debut

Esapekka Lappi är tillbaka i Toyota Rally 1 efter fått avstått bilen till Sebastien Ogier . Lappi som tog Toyotas första seger i hemmarallyt 2017. Förutom är teamets line up som vanligt Rovanperä, Evans, Katsuta. M-Sport kommer med fem Rally 1 bilar med bland annat hemmaföraren Jari Huttunen, gör sin första start i Rally 1 för M-sport. Huttunen som kört i teamets WRC2 klass i år efter sitt avhopp från Hyundai, förutom Jari kommer Craig Breen, Gus Greensmith, Pierre-Louis Loubet och Adrien Fourmaux i Ford Pumas färger. Oliver Solberg , Ott Tänak och Thierry Neuville är Hyundais line upp till Finland. Saknas i WRC2 klassen för Toksport gör Andreas Mikkelsen som ersätts av hemmaföraren Emil Lindholm, Nikolay Gryazin är anmäld i WRC2 klassen men både arrangörerna och myndigheter har sagt nej till tävlande från Ryssland och Vitryssland . Intressant start i klassen gör JWRC föraren och hemmaföraren Sami Pajari hans andra start i WRC klassen. Secto Rally Finland körs 4-7 Augusti med huvudort Jyväskylä .

Fullständig Entry List hittar du på hemsidan under Secto rally Finland

Dela

Läs mer

Oliver Solberg/Elliot Edmondson segrare i tufft WRC 2
Oliver Solberg/Elliot Edmondson kunde ta hem sin andra seger i...
Ott Tänak/Martin Järveoja tog sin andra Chile seger
Ott Tänak och Martin Järveoja dominerade årets Rally Chile och...
Oliver Solberg i 25,3 sekunders ledning inför sista dagen
Oliver Solberg /Elliot Edmondson leder WRC2 klassen inför Rally Chiles...
Tänak går till nattvila med 58,3 sekunder inför sista dagen
M-Sports Ott Tänak har dominerat Rally Chile efter 7 sträcksegrar...
Längsta sträckan rena däckslakten
Rally Chiles längsta sträcka Maria de las Cruces 28,72 km,...
Oliver Solberg tog över ledningen på första sträckan
Efter att WRC2 ledaren tappade över 36 sekunder på dagens...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter