Skip to content

5 Ford Puma Rally 1 till Finland

45 anmälda till Secto Rally Finland 4-7 Augusti , Jari Huttunen gör Rally 1 debut

Esapekka Lappi är tillbaka i Toyota Rally 1 efter fått avstått bilen till Sebastien Ogier . Lappi som tog Toyotas första seger i hemmarallyt 2017. Förutom är teamets line up som vanligt Rovanperä, Evans, Katsuta. M-Sport kommer med fem Rally 1 bilar med bland annat hemmaföraren Jari Huttunen, gör sin första start i Rally 1 för M-sport. Huttunen som kört i teamets WRC2 klass i år efter sitt avhopp från Hyundai, förutom Jari kommer Craig Breen, Gus Greensmith, Pierre-Louis Loubet och Adrien Fourmaux i Ford Pumas färger. Oliver Solberg , Ott Tänak och Thierry Neuville är Hyundais line upp till Finland. Saknas i WRC2 klassen för Toksport gör Andreas Mikkelsen som ersätts av hemmaföraren Emil Lindholm, Nikolay Gryazin är anmäld i WRC2 klassen men både arrangörerna och myndigheter har sagt nej till tävlande från Ryssland och Vitryssland . Intressant start i klassen gör JWRC föraren och hemmaföraren Sami Pajari hans andra start i WRC klassen. Secto Rally Finland körs 4-7 Augusti med huvudort Jyväskylä .

Fullständig Entry List hittar du på hemsidan under Secto rally Finland

Dela

Läs mer

USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...
Ogier på väg mot sin sjunde Rally Mexico seger
Sebastien Ogier är på väg att sätta ännu ett nytt...
Oliver Solberg segrade alla sträckor på lördags etappen
För WRC 2 har rallyt turbulent , hittills har man...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter