Skip to content

19 årige Isak gör ERC debut i Rally Liepäja

Efter 15 rallystarter gör Isak Reiersen internationell debut i ERC deltävlingen Rally Liepäja 1-3 Juli.

19 årige Isak gjorde debut i SM så sent som i Januari North Rally Boden tidigare i år, innan det var dags för start i Rally Sweden i RC4 klassen där han tog sin första seger tillsammans med fd Dennis Rådströms kartläsare Johan Johansson. Värmlänningen Isak började sin karriär 2020 med start i EMK kannan, där han vann ungdomsklassen, sedan blev det ytterligare 7 starter i klassen tillsammans med Andreas Amberg. SM deltävlingen North Rally Boden blev första starten i Internationella 2 WD klassen tillsammans med Johan .Nu blir det Internationell och ERC debut, tillsammans med ny kartläsare, Lucas Karlsson i ERC 4 Junior klassen . Förutom Isak och Lucas kommer även Victor Hansen/Victor Johansson till start i samma klass.

Tom Kristensson gjorde ERC debut i Rally Polen förra månaden tillsammans med Kowax28BRally Racing i en Hyundai i20 R5. En start som slutade med succe för Tom med en andra plats i hans första ERC deltävling. Nu kommer man till start i ERC:s femte deltävlingen Liepäja .

Tom Kristensson/Andreas Johansson Photo: Adam Owczarek/Photo MS

Rally Liepäja körs 1-3 Juni

Dela

Läs mer

34 anmälda på 14 timmar till SM premiären
Lima MS blir första arrangören ut i 2023 stora SM...
P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter