Skip to content

19 årige Isak gör ERC debut i Rally Liepäja

Efter 15 rallystarter gör Isak Reiersen internationell debut i ERC deltävlingen Rally Liepäja 1-3 Juli.

19 årige Isak gjorde debut i SM så sent som i Januari North Rally Boden tidigare i år, innan det var dags för start i Rally Sweden i RC4 klassen där han tog sin första seger tillsammans med fd Dennis Rådströms kartläsare Johan Johansson. Värmlänningen Isak började sin karriär 2020 med start i EMK kannan, där han vann ungdomsklassen, sedan blev det ytterligare 7 starter i klassen tillsammans med Andreas Amberg. SM deltävlingen North Rally Boden blev första starten i Internationella 2 WD klassen tillsammans med Johan .Nu blir det Internationell och ERC debut, tillsammans med ny kartläsare, Lucas Karlsson i ERC 4 Junior klassen . Förutom Isak och Lucas kommer även Victor Hansen/Victor Johansson till start i samma klass.

Tom Kristensson gjorde ERC debut i Rally Polen förra månaden tillsammans med Kowax28BRally Racing i en Hyundai i20 R5. En start som slutade med succe för Tom med en andra plats i hans första ERC deltävling. Nu kommer man till start i ERC:s femte deltävlingen Liepäja .

Tom Kristensson/Andreas Johansson Photo: Adam Owczarek/Photo MS

Rally Liepäja körs 1-3 Juni

Dela

Läs mer

VM ledaren i Croatien
Oliver Solberg som efter 1 seger (Svenska Rallyt) och en...
Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter