Skip to content

Ingen Mikkelsen i Croatien

Andreas Mikkelsen Photo // Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

29 anmälda i WRC 2 klassen men utan Andreas Mikkelsen när anmälningslistan presenterades idag

Inga större överraskningar i Rally 1 klassen till nästa WRC deltävlingen Rally Croatia 21-24 April, årets första asfaltsrally . 11 anmälda i Rally 1 där Pierre-Louis Loubet gör comeback och det i M-Sports Puma efter ett par år för Hyundai. Annars är uppställningen som vanligt. Hyundai: Thierry Neuville,Ott Tänak och Oliver Solberg. Toyota Kalle Rovanperä,Takamoto Katsuta,Esapekka Lappi ochElfyn Evans. M-sport med Gus Greensmith,Craig Breen, Adrien Fourmaux och Loubet.

I WRC 2 klassen saknas Toksports Andreas Mikkelsen bland dom 29 anmälda i klassen , däremot är ryssen Nikoly Gryazin anmäld för Toksport tillsammans med Emil Lindholm. Kajetanowicz gör sin första start i WRC 2 klassen. Polacken segrade i fjol i Croatiens WRC 3 klass. M-Sport har Jari Huttunen anmäld. Alla 8 anmälda till JWRC klassen är anmälda till asfaltsrallyts WRC 3 P4 klassen. Totalt är 66 anmälda till asfaltsrallyt i Croatien med huvudstaden Zagreb som bas.

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter