Skip to content

Ingen Mikkelsen i Croatien

29 anmälda i WRC 2 klassen men utan Andreas Mikkelsen när anmälningslistan presenterades idag

Inga större överraskningar i Rally 1 klassen till nästa WRC deltävlingen Rally Croatia 21-24 April, årets första asfaltsrally . 11 anmälda i Rally 1 där Pierre-Louis Loubet gör comeback och det i M-Sports Puma efter ett par år för Hyundai. Annars är uppställningen som vanligt. Hyundai: Thierry Neuville,Ott Tänak och Oliver Solberg. Toyota Kalle Rovanperä,Takamoto Katsuta,Esapekka Lappi ochElfyn Evans. M-sport med Gus Greensmith,Craig Breen, Adrien Fourmaux och Loubet.

I WRC 2 klassen saknas Toksports Andreas Mikkelsen bland dom 29 anmälda i klassen , däremot är ryssen Nikoly Gryazin anmäld för Toksport tillsammans med Emil Lindholm. Kajetanowicz gör sin första start i WRC 2 klassen. Polacken segrade i fjol i Croatiens WRC 3 klass. M-Sport har Jari Huttunen anmäld. Alla 8 anmälda till JWRC klassen är anmälda till asfaltsrallyts WRC 3 P4 klassen. Totalt är 66 anmälda till asfaltsrallyt i Croatien med huvudstaden Zagreb som bas.

Dela

Läs mer

P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter