Skip to content

Veiby återtog ledningen

Ole Christian Veiby återtog ledningen i WRC 2

Ole Christain Veiby var i ledningen fram till gårdagens sista sträcka då han tappade ledningen till Andreas Mikkelsen. Men redan efter dagens andra sträcka Långed 1 19,49 km kunde KSM föraren överta ledningen och efter middagens 4 sträckor skiljer det 0,8 mellan de båda norrmännen. Nikolay Gryazin övertog tredje platsen från estländaren Linnamäe.
I Rally1 är det kamp mellan de två Toyota förarna Rovanperä och 2020 Rally Sweden vinnare Elfyn Evans skiljer bara 4,0 mellan de båda inför eftermiddagen,Thierry Neuville tappat sin tredje plats på SS10 och är 4,1 efter Rovanperä . EsaPekka Lappi på en fjärde plats 8,8 efter. Oliver Solberg ligger stabilt på en femte plats har 35,5 upp till Lappi och Takamoto Katsuta 38,1 efter Solberg . Adrien Fourmaux är bäste M-Sportförare på en sjunde plats 1,58,8 efter topp tre.

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter