Skip to content

Vi gör radio för Västerbottningarna

2018 FIA World Rally Championship / Round 02, Rally Sweden 2018 / February 15-18, 2018 // Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRC

P4 Västerbotten chef svarar på kritiken om nedläggningen av rallyradion

Under många år har P4 Värmland tillsammans med SR sporten sänd rallyradion. När nu VM rallyt avgörs i Västerbotten och Umeå har den lokal radiostationen att inte sända rallyradion. Matti Lilja kanalchef för P4 Västerbotten vill ha radio för alla västerbottningar och säger i en kommentar
-” Rallyt är ett stort arrangemang som vi kommer att följa i vår allmänna bevakning. Ingen som lyssnar på P4 Västerbotten kommer att rallyt pågår, samtidigt som vi har en bred publik och därmed också en ambition att ha något för alla. Vi gör således inte radio enbart för rallypubliken utan främst för dem som bor i Västerbotten. Det är vårt uppdrag. Någon regelrätt rallyradio med resultatrapportering i realtid för alla sträckor kommer vi inte ha. Däremot kommer vi ha P4-radio för västerbottningarna och spegla det det som händer i Västerbotten, i detta fall naturligtvis även ett så stort evenemang som rallyt är. Det blir massor av rally men inte på samma som det varit i Värmland” avslutar kanalchefen Matti Lilja

Dela

Läs mer

3 svenska juniorer i Rally Liepäja
58 förare är anmälda till fjärde deltävlingen i ERC TET...
Monte-Carlo rallyt flyttar igen
Rallye Monte Carlo beslutade 2022 att flytta från GAP till...
Rovanperä inlett förhandlingar med Hyundai
Kalle Rovanperäs kontrakt med Toyota går ut i år efter...
Thierry Neuville första årsseger
Belgaren Thierry Neuville/Martjin Wydaeghe tog sin 18:e WRC seger i...
Kraftigt regn på power stage oroar
I jämfört med de två tidigare etapperna av det Italienska...
Neuville ny ledare inför sista dagen
Dramatiken fortsätter i Italien och Rally Sardinien. Inför de fyra...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter