Skip to content

2,8 sekunder skiljer efter 4 sträckor

Kampen mellan dom flerfaldiga världsmästarna Loeb o Ogier intensiv i Monte Carlo efter 4 sträckor.

Inför dagens etapp skiljde det 6,7 sekunder mellan dom båda fransmännen med samma förnamn Sebastien. Loeb tog sträckseger på dom hittills körda sträckorna av dagens etapp i sin Ford Puma Rally Hybrid . Ogier leder nu bara med 2,8 sekunder efter att tappat 2,8 sekunder. Elfyn Evans trea 11,1 efter Loeb, Gus Greensmith med svenska kartläsaren Jonas Andersson har gjort en imponerande körning på de 4 körda sträckorna och ligger på en fjärde plats 35,0 efter och har Teamkamraten Craig Breen bara 0,7 efter sig. Thierry Neuville är bästa Hyundai förare på en sjätte plats 38,3 efter Loeb. Oliver Solberg har haft lite småproblem under de inledande sträckorna med bland annat intercomen som gjort det svårt att höra noterna från Elliot Edmondsson Svensken är på en nionde plats 0,6 före Toyotas Kalle Rovanperä. M-Sports Adrien Fourmaux körde emot en vägbank som kastade bilen över vägkanten ner i en ravin Ford Puman blev kraftig demolerad men både Adrien och och kartläsaren Alexandre klarade sig utan skador. I WRC 2 klassen leder WRC junioren och hemmaföraren Eric Camilli i en Citroén C3 Rally 2, 5,5 före Andreas Mikkelsen.

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter