Skip to content

2,8 sekunder skiljer efter 4 sträckor

Kampen mellan dom flerfaldiga världsmästarna Loeb o Ogier intensiv i Monte Carlo efter 4 sträckor.

Inför dagens etapp skiljde det 6,7 sekunder mellan dom båda fransmännen med samma förnamn Sebastien. Loeb tog sträckseger på dom hittills körda sträckorna av dagens etapp i sin Ford Puma Rally Hybrid . Ogier leder nu bara med 2,8 sekunder efter att tappat 2,8 sekunder. Elfyn Evans trea 11,1 efter Loeb, Gus Greensmith med svenska kartläsaren Jonas Andersson har gjort en imponerande körning på de 4 körda sträckorna och ligger på en fjärde plats 35,0 efter och har Teamkamraten Craig Breen bara 0,7 efter sig. Thierry Neuville är bästa Hyundai förare på en sjätte plats 38,3 efter Loeb. Oliver Solberg har haft lite småproblem under de inledande sträckorna med bland annat intercomen som gjort det svårt att höra noterna från Elliot Edmondsson Svensken är på en nionde plats 0,6 före Toyotas Kalle Rovanperä. M-Sports Adrien Fourmaux körde emot en vägbank som kastade bilen över vägkanten ner i en ravin Ford Puman blev kraftig demolerad men både Adrien och och kartläsaren Alexandre klarade sig utan skador. I WRC 2 klassen leder WRC junioren och hemmaföraren Eric Camilli i en Citroén C3 Rally 2, 5,5 före Andreas Mikkelsen.

Dela

Läs mer

34 anmälda på 14 timmar till SM premiären
Lima MS blir första arrangören ut i 2023 stora SM...
P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter