Skip to content

2,8 sekunder skiljer efter 4 sträckor

Kampen mellan dom flerfaldiga världsmästarna Loeb o Ogier intensiv i Monte Carlo efter 4 sträckor.

Inför dagens etapp skiljde det 6,7 sekunder mellan dom båda fransmännen med samma förnamn Sebastien. Loeb tog sträckseger på dom hittills körda sträckorna av dagens etapp i sin Ford Puma Rally Hybrid . Ogier leder nu bara med 2,8 sekunder efter att tappat 2,8 sekunder. Elfyn Evans trea 11,1 efter Loeb, Gus Greensmith med svenska kartläsaren Jonas Andersson har gjort en imponerande körning på de 4 körda sträckorna och ligger på en fjärde plats 35,0 efter och har Teamkamraten Craig Breen bara 0,7 efter sig. Thierry Neuville är bästa Hyundai förare på en sjätte plats 38,3 efter Loeb. Oliver Solberg har haft lite småproblem under de inledande sträckorna med bland annat intercomen som gjort det svårt att höra noterna från Elliot Edmondsson Svensken är på en nionde plats 0,6 före Toyotas Kalle Rovanperä. M-Sports Adrien Fourmaux körde emot en vägbank som kastade bilen över vägkanten ner i en ravin Ford Puman blev kraftig demolerad men både Adrien och och kartläsaren Alexandre klarade sig utan skador. I WRC 2 klassen leder WRC junioren och hemmaföraren Eric Camilli i en Citroén C3 Rally 2, 5,5 före Andreas Mikkelsen.

Dela

Läs mer

Imponerande debut för Mille Johansson /Johan Grönvall
18 årige Mille Johansson från Katrineholm och kartläsaren Johan Grönvall...
Rally Sweden 2024 Succé
Det blev stor succé för svenska VM rallyt 2024. Visserligen...
Han gjorde det igen
Oliver Solberg och Elliot Edmondsson höll för favorittrycket, och tog...
Esapekka Lappi Rally Sweden segrare 2024
Esapekka Lappi och Janne Ferm tog hem segern i årets...
Solberg leder med över minuten inför Power Stage
Oliver Solberg med kartläsaren Elliot Edmondsson är på väg mot...
Adrien Fourmaux på väg mot sin första podiumplats
Esapekka Lappi Hyundai leder totalt inför avslutade 3 sträckor imorgon....

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter