Skip to content

Dennis Rådström tar paus

Efter tre framgångsrika år i bland annat JWRC med flera segrar som resultat , Gör 26 årige Dennis en paus i tävlandet

Dennis Rådström började sin karriär redan 2012 i rallyt Malmtjärn Runt tillsammans med pappa Arne Rådström i en Volvo 940. 2017 blev det internationell start i Che Guevara Energy Dryck rally bland annat, då med kartläsaren Johan Johansson som har varit Dennis trogen fram till dagens beslut . För Johans del så startar en ny kartläsarkarriär redan i kommande helgs SM premiär i Boden då tillsammans med junioren Isak Reiersen.
Själv säger Dennis Rådström i ett pressmeddelande så här om sitt beslut:
-”Det är flera faktorer som ligger bakom beslutet. Men framförallt är inte motivationen där just nu att göra allt jobb som krävs för att driva runt en sån här satsning. Detta är inget besked om att jag skall lägga av med rally, men jag behöver en paus för att hitta ny energi och komma tillbaka, säger Dennis o fortsätter Det är väldigt kul att Johan får åka med Isak, Vi har tillsammans byggt upp mycket erfarenhet och rutin, och det känns kul att han nu får åka med en ung talangfull förare i Boden .”Avslutar Dennis Rådström

Dela

Läs mer

34 anmälda på 14 timmar till SM premiären
Lima MS blir första arrangören ut i 2023 stora SM...
P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter