Skip to content

Dennis Rådström tar paus

Dennis Rådström

Efter tre framgångsrika år i bland annat JWRC med flera segrar som resultat , Gör 26 årige Dennis en paus i tävlandet

Dennis Rådström började sin karriär redan 2012 i rallyt Malmtjärn Runt tillsammans med pappa Arne Rådström i en Volvo 940. 2017 blev det internationell start i Che Guevara Energy Dryck rally bland annat, då med kartläsaren Johan Johansson som har varit Dennis trogen fram till dagens beslut . För Johans del så startar en ny kartläsarkarriär redan i kommande helgs SM premiär i Boden då tillsammans med junioren Isak Reiersen.
Själv säger Dennis Rådström i ett pressmeddelande så här om sitt beslut:
-”Det är flera faktorer som ligger bakom beslutet. Men framförallt är inte motivationen där just nu att göra allt jobb som krävs för att driva runt en sån här satsning. Detta är inget besked om att jag skall lägga av med rally, men jag behöver en paus för att hitta ny energi och komma tillbaka, säger Dennis o fortsätter Det är väldigt kul att Johan får åka med Isak, Vi har tillsammans byggt upp mycket erfarenhet och rutin, och det känns kul att han nu får åka med en ung talangfull förare i Boden .”Avslutar Dennis Rådström

Dela

Läs mer

USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...
Ogier på väg mot sin sjunde Rally Mexico seger
Sebastien Ogier är på väg att sätta ännu ett nytt...
Oliver Solberg segrade alla sträckor på lördags etappen
För WRC 2 har rallyt turbulent , hittills har man...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter