Skip to content

23 årig Albin i Team Nybe

Albin Nordh blir Team Nybes fjärde förare i SM 2022 kör en Ford Fiesta Rally 4 i North Rally.

Tidigare har vi berättat att Jonas Åkesson, Christoffer Haglund och Jonas Kruse är klara för Team Nybe i Internationella 4 WD klassen. Nu är även Junioren Albin Nordh klar för teamet . Albin kommer till start i North Rally första SM deltävlingen för i år till helgen i Internationella 2 WD klassen . Albin som varit med och testat med teamet tidigare ser fram emot att få denna möjlighet och säger
-”Jag har under några år nu kört med ett koncept som hela tiden har utvecklats. Att nu få denna möjlighet att fortsätta utvecklas som förare tillsammans med Team Nybe känns som ett enormt steg i rätt riktning för mig ! 2021 blev egentligen mitt första år där jag fick chans att börja utveckla bilen och noter på ett väldigt konkret sätt. Vi avslutade året starkt och fick då kvitto på att inställningar, körning och noter har tagit ett kliv upp till den nivå vi vill vara på och har siktet på ett SM guld i tuffa 2WD klassen.

North Rally körs i Boden 7-8 Januari.

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter