Skip to content

23 årig Albin i Team Nybe

Albin Nordh blir Team Nybes fjärde förare i SM 2022 kör en Ford Fiesta Rally 4 i North Rally.

Tidigare har vi berättat att Jonas Åkesson, Christoffer Haglund och Jonas Kruse är klara för Team Nybe i Internationella 4 WD klassen. Nu är även Junioren Albin Nordh klar för teamet . Albin kommer till start i North Rally första SM deltävlingen för i år till helgen i Internationella 2 WD klassen . Albin som varit med och testat med teamet tidigare ser fram emot att få denna möjlighet och säger
-”Jag har under några år nu kört med ett koncept som hela tiden har utvecklats. Att nu få denna möjlighet att fortsätta utvecklas som förare tillsammans med Team Nybe känns som ett enormt steg i rätt riktning för mig ! 2021 blev egentligen mitt första år där jag fick chans att börja utveckla bilen och noter på ett väldigt konkret sätt. Vi avslutade året starkt och fick då kvitto på att inställningar, körning och noter har tagit ett kliv upp till den nivå vi vill vara på och har siktet på ett SM guld i tuffa 2WD klassen.

North Rally körs i Boden 7-8 Januari.

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter