Skip to content

Oliver Solberg femma

Oliver Solberg tog femte platsen på bägge inledande sträckorna i Monza.

Efter två körda sträckor leder Sebastien Ogier med 3,5 sekunder före teamkamraten Elfyn Evans som tagit varsin sträckseger . Båda Toyota förarna ser ut att komma dominera dagens etapp , Thierry Neuville är på en tredje plats dryga 16 sekunder efter dom båda Toyota förarna. Dani Sordo som tappade sin tredje plats på SS2 till Neuville är på en fjärde plats 17,4 efter Ogier. Oliver Solberg som gör sin fjärde WRC start i karriären tog en femte plats på bägge inledande och är femma totalt 28,4 efter och 1,9 före Adrien Fourmaux i Ford , Gus Greensmith med kartläsaren Jonas Andersson är på en sjunde plats 9,6 efter teamkamraten Fourmaux. Katsuta Takamoto är på åttonde plats och Teemu Suninen som gör sin första start för Hyundai är på en nia drygt 42 sekunder efter Ogier. Kalle Rovanperä Toyota som var snabbast på shakedown har haft en trög inledning och dryga minuten efter när två sträckor körts. I WRC 2 leder Nikolay Gryazin 7,7 före Andreas Mikkelsen . Yohan Rossel leder WRC 3 3,1 före italienaren Stefano Albertini . Polacken Kajetan Kajetanowicz trea 5,3 efter.

Fem sträckor återstår av dagens etapp. Följ rallyt på vår live uppdatering

Dela

Läs mer

34 anmälda på 14 timmar till SM premiären
Lima MS blir första arrangören ut i 2023 stora SM...
P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter