Skip to content

Oliver Solberg femma

Oliver Solberg, Rally Monza 2021 Photographer: Vincent Thuillier Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Oliver Solberg tog femte platsen på bägge inledande sträckorna i Monza.

Efter två körda sträckor leder Sebastien Ogier med 3,5 sekunder före teamkamraten Elfyn Evans som tagit varsin sträckseger . Båda Toyota förarna ser ut att komma dominera dagens etapp , Thierry Neuville är på en tredje plats dryga 16 sekunder efter dom båda Toyota förarna. Dani Sordo som tappade sin tredje plats på SS2 till Neuville är på en fjärde plats 17,4 efter Ogier. Oliver Solberg som gör sin fjärde WRC start i karriären tog en femte plats på bägge inledande och är femma totalt 28,4 efter och 1,9 före Adrien Fourmaux i Ford , Gus Greensmith med kartläsaren Jonas Andersson är på en sjunde plats 9,6 efter teamkamraten Fourmaux. Katsuta Takamoto är på åttonde plats och Teemu Suninen som gör sin första start för Hyundai är på en nia drygt 42 sekunder efter Ogier. Kalle Rovanperä Toyota som var snabbast på shakedown har haft en trög inledning och dryga minuten efter när två sträckor körts. I WRC 2 leder Nikolay Gryazin 7,7 före Andreas Mikkelsen . Yohan Rossel leder WRC 3 3,1 före italienaren Stefano Albertini . Polacken Kajetan Kajetanowicz trea 5,3 efter.

Fem sträckor återstår av dagens etapp. Följ rallyt på vår live uppdatering

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter