Skip to content

Kampen mellan Toyota förarna tätnar

Copyright: Toyota Gazoo Racing WRT

Elfyn Evans tar in på Ogier, 0,8 inför eftermiddagens avslutande två sträckor

Fem sträckor av dagens sju sträckor har körts, Ogier har tagit tre sträckor, Evans två ss segrar och tog in dryga fem sekunder på Ogier och inför dagens två återstående sträckor är skillnaden bara 0,8 sekunder till Evans fördel. Thierry Neuville som haft växellåde problem är på en tredje plats 22,7 efter Evans. Dani Sordo bevakar sin fjärde plats 6,4 bakom Neuville. Oliver Solberg tog en fjärde bästa tid på dagens femte sträcka och behåller femte plats inför eftermiddagen , Har Takamoto Katsuta 14,0 sekunder bakom sig. Adrien Fourmaux M-Sport körde av på SS3 och fick bryta dagens etapp men kommer göra omstart imorgon. Gus Greensmith är bäste M-Sportförare på en sjunde plats 1,14,9 efter Evans. Teemu Suninen tappade sjunde platsen på SS5 och är åtta dryga 1,22 efter. Kalle Rovanperä har inte fått till det idag är på en tionde plats nästan två minuter efter. Nikolay Gryazin utökar sin ledning i RC 2 . Andreas Mikkelsen utökar sin WRC 2 ledning till teamkamraten i Toksport Marco Bulacia. Fransmannen Yohan Rossel leder WRC3 bara 6,6 före värsta konkurrenten till WRC 3 titeln Kajetan Kajetanowicz , Båda 126 VM poäng inför Monza

Dela

Läs mer

USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...
Ogier på väg mot sin sjunde Rally Mexico seger
Sebastien Ogier är på väg att sätta ännu ett nytt...
Oliver Solberg segrade alla sträckor på lördags etappen
För WRC 2 har rallyt turbulent , hittills har man...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter