Skip to content

Kampen mellan Toyota förarna tätnar

Elfyn Evans tar in på Ogier, 0,8 inför eftermiddagens avslutande två sträckor

Fem sträckor av dagens sju sträckor har körts, Ogier har tagit tre sträckor, Evans två ss segrar och tog in dryga fem sekunder på Ogier och inför dagens två återstående sträckor är skillnaden bara 0,8 sekunder till Evans fördel. Thierry Neuville som haft växellåde problem är på en tredje plats 22,7 efter Evans. Dani Sordo bevakar sin fjärde plats 6,4 bakom Neuville. Oliver Solberg tog en fjärde bästa tid på dagens femte sträcka och behåller femte plats inför eftermiddagen , Har Takamoto Katsuta 14,0 sekunder bakom sig. Adrien Fourmaux M-Sport körde av på SS3 och fick bryta dagens etapp men kommer göra omstart imorgon. Gus Greensmith är bäste M-Sportförare på en sjunde plats 1,14,9 efter Evans. Teemu Suninen tappade sjunde platsen på SS5 och är åtta dryga 1,22 efter. Kalle Rovanperä har inte fått till det idag är på en tionde plats nästan två minuter efter. Nikolay Gryazin utökar sin ledning i RC 2 . Andreas Mikkelsen utökar sin WRC 2 ledning till teamkamraten i Toksport Marco Bulacia. Fransmannen Yohan Rossel leder WRC3 bara 6,6 före värsta konkurrenten till WRC 3 titeln Kajetan Kajetanowicz , Båda 126 VM poäng inför Monza

Dela

Läs mer

34 anmälda på 14 timmar till SM premiären
Lima MS blir första arrangören ut i 2023 stora SM...
P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter