Skip to content

Upp o ner för Mikkelsen i Ungern

Nikolay Gryazin leder Rally Hungary efter lördagens etapp. Östberg upp till tredje plats .

Nikolay Gryazin tog ledningen redan på dagens första sträcka i Rally Hungary och behöll ledningen hela dagen även om han tappade ledningen till Eric Cais som tog över ledningen på SS5 0,4 före Gryazin, men ledningen blev kort för Cais som tappade över två minuter på nästa sträcka och Gryazin kunde ta över ledningen igen i sin Volkswagen Polo R5 . Tvåa efter dagens etapp är Norbert Herczig 25,8 efter Gryazin. Mads Östberg var på en sjätte plats inför sista sträckan för dagen men efter sträckseger på sista sträckan kunde Östberg klättra tre placeringar och är nu på en tredje plats inför morgondagen drygt 37 sekunder efter Gryazin. ERC ledaren Andreas Mikkelsen har åkt som en jojo i resultatlistan efter både tekniska problem på sin skoda samt punktering, inför morgondagen är Mikkelsen på en sjunde plats drygt 1 minut efter . I ERC 3 Junior leder nyligen JWRC champion Sami Pajari som om han kan hålla ledningen fram till mål imorgon blir han även ERC3 Junior champion efter att huvudkonkurrenten fransmannen Franceschi är på en tredje plats.
Rallyt fortsätter imorgon med 7 sträckor .

Dela

Läs mer

34 anmälda på 14 timmar till SM premiären
Lima MS blir första arrangören ut i 2023 stora SM...
P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter