Skip to content

Upp o ner för Mikkelsen i Ungern

- Photo Bastien Roux / DPPI

Nikolay Gryazin leder Rally Hungary efter lördagens etapp. Östberg upp till tredje plats .

Nikolay Gryazin tog ledningen redan på dagens första sträcka i Rally Hungary och behöll ledningen hela dagen även om han tappade ledningen till Eric Cais som tog över ledningen på SS5 0,4 före Gryazin, men ledningen blev kort för Cais som tappade över två minuter på nästa sträcka och Gryazin kunde ta över ledningen igen i sin Volkswagen Polo R5 . Tvåa efter dagens etapp är Norbert Herczig 25,8 efter Gryazin. Mads Östberg var på en sjätte plats inför sista sträckan för dagen men efter sträckseger på sista sträckan kunde Östberg klättra tre placeringar och är nu på en tredje plats inför morgondagen drygt 37 sekunder efter Gryazin. ERC ledaren Andreas Mikkelsen har åkt som en jojo i resultatlistan efter både tekniska problem på sin skoda samt punktering, inför morgondagen är Mikkelsen på en sjunde plats drygt 1 minut efter . I ERC 3 Junior leder nyligen JWRC champion Sami Pajari som om han kan hålla ledningen fram till mål imorgon blir han även ERC3 Junior champion efter att huvudkonkurrenten fransmannen Franceschi är på en tredje plats.
Rallyt fortsätter imorgon med 7 sträckor .

Dela

Läs mer

VM ledaren i Croatien
Oliver Solberg som efter 1 seger (Svenska Rallyt) och en...
Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter