Skip to content

Ingen omstart för Ott Tänak i RACC

Det blir ingen omstart för Hyundai:s Ott Tänak efter gårdagens avåkning på SS4 .

Ott Tänak o Martin Järveoja fick bryta RACC rallyt igår på fjärde sträckan efter att 3,4 km in på Vilaplana 2 körde av och enligt Hyundai Teamet var skadorna för stora på bilen för att det skulle bli möjligt med en omstart. Toyotas Takamoto Katsuta som kraschade rejält in i ett Vägräcke kommer dock till start efter att teamet reparerat under natten . Inför dagens etapp skiljer det bra 0,7 sekunder mellan rallyledaren Thierry Neuville Hyundai och Elfyn Evans Toyota på en andra plats. Oliver Solberg som gör en start i Hyundais N Team ligger på en åttonde plats och poängplats. i WRC 2 tappade Mads Östberg ledningen efter både bromsproblem och punktering på sin Citroen C3, leder klassen gör fransmannen Eric Camilli. i WRC 3 är det en kamp mellan finländaren Emil Lindholm och polacken Kajetanowicz båda i Skoda Fabia Evo . I JWRC leder Jon Armstrong före Sami Pajari.

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter