Skip to content

Oliver och Aaron går skilda vägar

Photographer: Dufour Fabien Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Oliver Solberg blir den sjätte föraren som byter kartläsare under säsongen. Oliver och Aaron går skilda vägar omgående.

Idag på sociala medier meddelade Oliver Solberg att han avslutar samarbetet med Aaron Johnston. Ett samarbete man haft i tre år . Man började tillsammans i Rall Aluksne 2019 sedan har det blivit Lettlands Mästerskapen, ERC12 Junior mästare och seger i America Mästerskapen för Subaru Motorsport . Vem som skall efterträda Johnston är ännu inte klart. Paret Solberg/Johnston var anmälda till det Finska Rallyt om 14 dagar tillsammans.
Oliver Solberg säger i kort kommentar
-”Efter nästan tre fantastiska år som jag har samarbetat med Aaron Johnston har vi nu bestämt oss för att gå skilda vägar, Jag vill säga ett stort tack till Aaron för allt hans hårda arbete och professionalism under de senaste tre åren och önskar honom allt gott i framtiden ” avslutar Oliver Solberg.
Solberg blir den sjätte förare som byter kartläsare mitt under en säsong, Igår meddelade Adrien Fourmaux att han avslutar samarbetet med Renaud Jamoul, Tidigare under året har Dani Sordo, Andreas Mikkelsen, Gus Greensmith och Thierry Neuville bytt kartläsare.

Dela

Läs mer

Rally SM 2024 börjat ta form
Från och med 2024 kommer rally SM drivas i Bilsportförbundet...
Vilken födeldagspresent för Isak Reiersen
Isak, som idag 25 november fyller 20 år .Svensk juniormästare...
England i ERC 2024
Idag presenterades ERC kalendern för 2024. Tre nya arrangörer fins...
Kalle Rovanperä deltisförare 2024
Idag presenterade Toyota Teamets sin Line Up för 2024. Tvåfaldige...
Takamoto Katsuta Rally Japans stjärna med 9 sträcksegrar
Rally Japans hemmaförare Takamoto Katsuta med kartläsaren Aaron Johnston gjorde...
Elfyn Evans vinnare av Rally Japan
34 årige Walesman Elfyn Evans med kartläsaren Scott Martin dominerade...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter