Skip to content

Oliver och Aaron går skilda vägar

Oliver Solberg blir den sjätte föraren som byter kartläsare under säsongen. Oliver och Aaron går skilda vägar omgående.

Idag på sociala medier meddelade Oliver Solberg att han avslutar samarbetet med Aaron Johnston. Ett samarbete man haft i tre år . Man började tillsammans i Rall Aluksne 2019 sedan har det blivit Lettlands Mästerskapen, ERC12 Junior mästare och seger i America Mästerskapen för Subaru Motorsport . Vem som skall efterträda Johnston är ännu inte klart. Paret Solberg/Johnston var anmälda till det Finska Rallyt om 14 dagar tillsammans.
Oliver Solberg säger i kort kommentar
-”Efter nästan tre fantastiska år som jag har samarbetat med Aaron Johnston har vi nu bestämt oss för att gå skilda vägar, Jag vill säga ett stort tack till Aaron för allt hans hårda arbete och professionalism under de senaste tre åren och önskar honom allt gott i framtiden ” avslutar Oliver Solberg.
Solberg blir den sjätte förare som byter kartläsare mitt under en säsong, Igår meddelade Adrien Fourmaux att han avslutar samarbetet med Renaud Jamoul, Tidigare under året har Dani Sordo, Andreas Mikkelsen, Gus Greensmith och Thierry Neuville bytt kartläsare.

Dela

Läs mer

Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter