Skip to content

Neuville eller Breen ?

Dubbelt Hyundai i Ypres Rally efter andra dagen, Men frågan är vem av Neuville eller Breen som står som segrare av Ypres Rally 2021 imorgon.

Det skiljer 10,1 sekunder mellan Neuville och Breen inför avslutande 4 sträckor i Ypres. Under andra dagen har det varit jämnt mellan dom båda Hyundai förarna, Frågan är om tredje föraren Ott Tänak som tappade minuter efter punktering på SS 10 får teamorder för att hjälpa någon av dom båda teamkamraterna eller om teamchefen Andrea Adamo låter de två göra upp själva. Elfyn Evans är på en tredje plats 32 sekunder bakom Breen. Teamkamraten som var trea inför dagen tappade till Evans man har inför morgondagen bara 3,3 sekunder upp till tredje platsen och Evans. I WRC 2 dominerar Oliver Solberg med hjälp av kartläsaren Aaron Johnston som fått rycka in o dra i handbromsen på grund av Solbergs onda armar efter kört sju sträckor utan servo.

Rally Ypres som byter plats inför morgondagens avslutande fyra sträckor till F1 arenan Francorcchamp 20 mil från Ypres. Första start sker imorgon 08,30 med korta Stavelot 8,30 och avslutas med Power Stage sträckan Francorchamps kl 12,18

Dela

Läs mer

P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter