Skip to content

Neuville eller Breen ?

Craig Breen, Paul Nagle, jagar Neuville Photographer: Dufour Fabien Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Dubbelt Hyundai i Ypres Rally efter andra dagen, Men frågan är vem av Neuville eller Breen som står som segrare av Ypres Rally 2021 imorgon.

Det skiljer 10,1 sekunder mellan Neuville och Breen inför avslutande 4 sträckor i Ypres. Under andra dagen har det varit jämnt mellan dom båda Hyundai förarna, Frågan är om tredje föraren Ott Tänak som tappade minuter efter punktering på SS 10 får teamorder för att hjälpa någon av dom båda teamkamraterna eller om teamchefen Andrea Adamo låter de två göra upp själva. Elfyn Evans är på en tredje plats 32 sekunder bakom Breen. Teamkamraten som var trea inför dagen tappade till Evans man har inför morgondagen bara 3,3 sekunder upp till tredje platsen och Evans. I WRC 2 dominerar Oliver Solberg med hjälp av kartläsaren Aaron Johnston som fått rycka in o dra i handbromsen på grund av Solbergs onda armar efter kört sju sträckor utan servo.

Rally Ypres som byter plats inför morgondagens avslutande fyra sträckor till F1 arenan Francorcchamp 20 mil från Ypres. Första start sker imorgon 08,30 med korta Stavelot 8,30 och avslutas med Power Stage sträckan Francorchamps kl 12,18

Dela

Läs mer

3 svenska juniorer i Rally Liepäja
58 förare är anmälda till fjärde deltävlingen i ERC TET...
Monte-Carlo rallyt flyttar igen
Rallye Monte Carlo beslutade 2022 att flytta från GAP till...
Rovanperä inlett förhandlingar med Hyundai
Kalle Rovanperäs kontrakt med Toyota går ut i år efter...
Thierry Neuville första årsseger
Belgaren Thierry Neuville/Martjin Wydaeghe tog sin 18:e WRC seger i...
Kraftigt regn på power stage oroar
I jämfört med de två tidigare etapperna av det Italienska...
Neuville ny ledare inför sista dagen
Dramatiken fortsätter i Italien och Rally Sardinien. Inför de fyra...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter