Skip to content

Adrein Fourmaux klar för full säsong

Fransmannen Adrien Fourmaux är klar för full säng för M-Sport 2022. M-Sport kommer med tre Ford Puma Hybrid 2022 till WRC.

M-Sport team chef Malcolm Wilson har bekräftat att Adrien Fourmaux är klar för full säsong för teamet i Rally 1 Ford Puma Hybrid. Wilson bekräftade också att man säsongen 2022 kommer att köra med tre Rally 1 Puman nästa år men det är bara Fourmaux som har ett klart kontrakt inför 2022. Gus Greensmith förste förare i teamet idag kommer troligen att mista sitt M-Sport kontrakt. Ett stort frågetecken är också Teemu Suninens fortsatta karriär i Teamet, Suninen som under året har fått lämna WRC sitsen i några tävlingar till Fourmaux och fått styrning i WRC 2 istället. Suninens kapacitet har också ifrågasatts av teamet. M-Sport förhandlar med bland annat Craig Breen och Andreas Mikkelsen för en WRC sits , Hur det blir med WRC 2 förare till nästa för M-Sport är ett frågetecken men Tom Kristensson förekommer i diskussionerna som en förare. Tom som har kört tre deltävlingar hittills i år för M-Sport och kommer även till start i helgens Rally Ypres WRC2 klass tillsammans med Teemu Suninen.

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter