Skip to content

Adrein Fourmaux klar för full säsong

Fransmannen Adrien Fourmaux är klar för full säng för M-Sport 2022. M-Sport kommer med tre Ford Puma Hybrid 2022 till WRC.

M-Sport team chef Malcolm Wilson har bekräftat att Adrien Fourmaux är klar för full säsong för teamet i Rally 1 Ford Puma Hybrid. Wilson bekräftade också att man säsongen 2022 kommer att köra med tre Rally 1 Puman nästa år men det är bara Fourmaux som har ett klart kontrakt inför 2022. Gus Greensmith förste förare i teamet idag kommer troligen att mista sitt M-Sport kontrakt. Ett stort frågetecken är också Teemu Suninens fortsatta karriär i Teamet, Suninen som under året har fått lämna WRC sitsen i några tävlingar till Fourmaux och fått styrning i WRC 2 istället. Suninens kapacitet har också ifrågasatts av teamet. M-Sport förhandlar med bland annat Craig Breen och Andreas Mikkelsen för en WRC sits , Hur det blir med WRC 2 förare till nästa för M-Sport är ett frågetecken men Tom Kristensson förekommer i diskussionerna som en förare. Tom som har kört tre deltävlingar hittills i år för M-Sport och kommer även till start i helgens Rally Ypres WRC2 klass tillsammans med Teemu Suninen.

Dela

Läs mer

Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter