Skip to content

Craig Breen tror på bra resultat i Liepäja

Craig Breen och Paul Nagle som gör sitt andra år i ERC för Teamet MRF Tyres. Tror på en bättre placering i år än i Lettiska rallyt.

Irländaren Breen fick sin bästa placering 2020, en fjärde plats i Rally Liepäja med MRF Tyres färgade Hyundai i20. Tror på en bättre placering i år. I ERC premiären Rally Poland blev det utan poäng efter haft punkteringar och stötdämpare problem på sin Hyundai Breen slutade lång ner i resultat listan.
-” Jag känner till sträckorna ganska väl efter förra året, men det finns också nya sträckor så det kan bli intressant, Jag gillar de snabba öppna sträckorna. Vi hade fart i Polen och var med i toppstriden, och jag tror vi kan vara med i toppen även här.” Säger Craig Breen.
Breen som redan om fjorton dagar hoppar in i Hyundai Teamets tredje WRC bil i Rally Estonia.

Tre förare har uteslutits däribland Gregory Munster , efter att inte klarat besiktningen . Estländaren Roland Poom får avstå efter att varit i kontakt med Corona smittad person och har därför karantän i 10 dagar.

Rally Liepäja startar idag kl 12 med rallyts längsta sträcka SC Groups/Eurovia 27 kilometer lång för att sedan fortsätta med Talsi Lookout på nästan 26 kilometer, och avslutas med två korta sprint på dryga kilometern innan det är dags för remote service , Två sträckor på drygt 17 kilometer avslutar fredagens etapp.

Dela

Läs mer

34 anmälda på 14 timmar till SM premiären
Lima MS blir första arrangören ut i 2023 stora SM...
P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter