Skip to content

Craig Breen tror på bra resultat i Liepäja

Craig Breen/Paul Nagle Rally Poland . Photo: Adam Owczarek. Worldrally

Craig Breen och Paul Nagle som gör sitt andra år i ERC för Teamet MRF Tyres. Tror på en bättre placering i år än i Lettiska rallyt.

Irländaren Breen fick sin bästa placering 2020, en fjärde plats i Rally Liepäja med MRF Tyres färgade Hyundai i20. Tror på en bättre placering i år. I ERC premiären Rally Poland blev det utan poäng efter haft punkteringar och stötdämpare problem på sin Hyundai Breen slutade lång ner i resultat listan.
-” Jag känner till sträckorna ganska väl efter förra året, men det finns också nya sträckor så det kan bli intressant, Jag gillar de snabba öppna sträckorna. Vi hade fart i Polen och var med i toppstriden, och jag tror vi kan vara med i toppen även här.” Säger Craig Breen.
Breen som redan om fjorton dagar hoppar in i Hyundai Teamets tredje WRC bil i Rally Estonia.

Tre förare har uteslutits däribland Gregory Munster , efter att inte klarat besiktningen . Estländaren Roland Poom får avstå efter att varit i kontakt med Corona smittad person och har därför karantän i 10 dagar.

Rally Liepäja startar idag kl 12 med rallyts längsta sträcka SC Groups/Eurovia 27 kilometer lång för att sedan fortsätta med Talsi Lookout på nästan 26 kilometer, och avslutas med två korta sprint på dryga kilometern innan det är dags för remote service , Två sträckor på drygt 17 kilometer avslutar fredagens etapp.

Dela

Läs mer

VM ledaren i Croatien
Oliver Solberg som efter 1 seger (Svenska Rallyt) och en...
Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter