Skip to content

Solberg i Hyundais tredje bil 2022?

Oliver Solberg är den enda förutom Tänak och Neuville som har kontrakt för Hyundai teamet 2022Photographer: Jordi Rierola Worldwide Copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Sen tidigare har Hyundai WRT meddelat att man tecknat kontrakt med Thierry Neuville, Ott Tänak och Oliver Solberg. Varken Sordo, Breen, Loubet eller teamets WRC2 förare Veiby, Huttunen, har kontrakt för 2022.

I december 2020 skrev Oliver Solberg kontrakt med Hyundai Motorsport N Teamet för WRC2 klassen. Sedan dess har det blivit en start i WRC klassen, ersättningsrallyt för Rally Sweden, Arctic Rally Finland i Februari, där det blev en imponerande sjunde plats . Första starten i WRC2 klassen blir i helgens Rally Portugal. Det är också klart att det blir en ny WRC styrning i Rally Sardinien första helgen i juni. Sedan WRC starten i Finland har Oliver varit med och testat i20 RC1 bilen bland annat i förra veckans tester i Södra Frankrike på grus.

Ott Tänak ,Thierry Neuville och Oliver Solberg har kontrakt med Hyundai WRT för 2022. Men ingen av de övriga förare i både WRC och WRC2 som teamet har i dagsläget inget klart för 2022 med Hyundai teamet varken för WRC eller WRC 2 , Dani Sordo, Craig Breen, Pierre Lousie Loubet, Ole Christian Veiby eller Jari Huttunen.

Dela

Läs mer

Romet Jürgensson överlägsen JWRC ledare
I samband med Rally Croatia, gör JWRC sin andra deltävling....
Gryazin i WRC 2 topp
Nikolay Gryazin leder WRC2 efter 12 körda sträckor. Fram till...
Neuville tog ledningen på lördagens öppningssträckan
Inför dagens etapp var Neuville och Evans på exakt samma...
Dubbla ledare inför morgondagen
Det kommer bli en rafflande andra dag av Rally Croatia....
0,1 differens inför de två sista sträckorna
Två sträckor återstår av Rally Croatias första dag. SS7 9,48...
Neuville i topp efter förmiddagens 4 sträckor
Rally Croatia fjärde deltävlingen i WRC, första på asfalt startade...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter