Skip to content

Solberg i Hyundais tredje bil 2022?

Sen tidigare har Hyundai WRT meddelat att man tecknat kontrakt med Thierry Neuville, Ott Tänak och Oliver Solberg. Varken Sordo, Breen, Loubet eller teamets WRC2 förare Veiby, Huttunen, har kontrakt för 2022.

I december 2020 skrev Oliver Solberg kontrakt med Hyundai Motorsport N Teamet för WRC2 klassen. Sedan dess har det blivit en start i WRC klassen, ersättningsrallyt för Rally Sweden, Arctic Rally Finland i Februari, där det blev en imponerande sjunde plats . Första starten i WRC2 klassen blir i helgens Rally Portugal. Det är också klart att det blir en ny WRC styrning i Rally Sardinien första helgen i juni. Sedan WRC starten i Finland har Oliver varit med och testat i20 RC1 bilen bland annat i förra veckans tester i Södra Frankrike på grus.

Ott Tänak ,Thierry Neuville och Oliver Solberg har kontrakt med Hyundai WRT för 2022. Men ingen av de övriga förare i både WRC och WRC2 som teamet har i dagsläget inget klart för 2022 med Hyundai teamet varken för WRC eller WRC 2 , Dani Sordo, Craig Breen, Pierre Lousie Loubet, Ole Christian Veiby eller Jari Huttunen.

Dela

Läs mer

34 anmälda på 14 timmar till SM premiären
Lima MS blir första arrangören ut i 2023 stora SM...
P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter