Skip to content

Tufft motstånd för Oliver , Tom gör debut

Det blev nästan rekord i anmälda till asfaltsrallyt SanRemo nästa helg . Två svenskar är anmälda.

150 förare i olika klasser är anmälda till det klassiska Italienska asfaltsrallyt . 8 sträckor runt Kuststaden SanRemo i Imperia regionen. Man börjar med en superspecial på lördags eftermiddag för att sedan köra 7 sträckor på söndagen med rallyts längta sträcka Cesio-Carpassio 20,75 km som avslutning på söndagskvällen. R5 klassen med över 27 hemmaförare finns bland annat Oliver Solberg med Aaron Johnston tillbaka i högerstolen , Oliver och Aaron kommer i en Hyundai i20 R5 för Hyundai Motorsport N. SanRemo blir den andra asfalts starten för paret, Första asfaltstävlingen för Oliver, Italienska Rally Di Capitale ERC deltävling blev en succé med en tredje plats totalt. Solberg möter förutom alla hemma förare , bland annat Hyundais WRC förare Craig Breen även han för Hyundai Motorsport N . Tom Kristensson med nya kartläsaren David Arhusiander gör debut med nya Ford Fiesta R3 och är ensam anmälda i sin klass R3 4×4.

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter