Skip to content

Rally VM Finland resa

Photo: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Tillsammans med vår samarbetspartner sportresearrangören Björk&Boström kan du nu boka din intresseanmälan för Rally Finland. Var med i utlottningen av ett resepresenkort på 2000 kr

Följ Rally-VM:s deltävling i finska Jyväskylä live på vår resa 28 juli – 2 augusti 2021. Rally Finland i Jyväskylä är en världens äldsta och mest populära VM-deltävlingar i hela WRC-kalendern. Vår rallyresa går med färja från Stockholm till Helsingfors och vidare med buss till vårt boende i Laukaa. Paketresan inkluderar också busstransfer till specialsträckorna samt ditt eftertraktade rallypass till tävlingarna.

Finska rallyt går i höga farter, på breda grusvägar med stora hopp, och är en av Skandinaviens äldsta rallytävlingar. I år firar man sitt 70-årsjubileum!

Är du intresserad av att följa Rally-VM i Finland? Skicka en intresseanmälan, samtidigt är med i utlottningen av två sportresepresentkort . För att delta måste du fylla i en intresseanmälan samt följa Worldrally på Facebook. Du binder dig för något genom din intresseanmälan och den är kostnadsfri. Dragning kommer att ske den 20 Maj och vinnarna presenteras på Björk&Boström samt Worldrally.se
Missa inte heller att kolla in vår rallyresa till Ypres i Belgien. Mer info om de båda resorna kommer inom kort. Håll utkik!

Dela

Läs mer

VM ledaren i Croatien
Oliver Solberg som efter 1 seger (Svenska Rallyt) och en...
Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter