Skip to content

Rally VM Finland resa

Tillsammans med vår samarbetspartner sportresearrangören Björk&Boström kan du nu boka din intresseanmälan för Rally Finland. Var med i utlottningen av ett resepresenkort på 2000 kr

Följ Rally-VM:s deltävling i finska Jyväskylä live på vår resa 28 juli – 2 augusti 2021. Rally Finland i Jyväskylä är en världens äldsta och mest populära VM-deltävlingar i hela WRC-kalendern. Vår rallyresa går med färja från Stockholm till Helsingfors och vidare med buss till vårt boende i Laukaa. Paketresan inkluderar också busstransfer till specialsträckorna samt ditt eftertraktade rallypass till tävlingarna.

Finska rallyt går i höga farter, på breda grusvägar med stora hopp, och är en av Skandinaviens äldsta rallytävlingar. I år firar man sitt 70-årsjubileum!

Är du intresserad av att följa Rally-VM i Finland? Skicka en intresseanmälan, samtidigt är med i utlottningen av två sportresepresentkort . För att delta måste du fylla i en intresseanmälan samt följa Worldrally på Facebook. Du binder dig för något genom din intresseanmälan och den är kostnadsfri. Dragning kommer att ske den 20 Maj och vinnarna presenteras på Björk&Boström samt Worldrally.se
Missa inte heller att kolla in vår rallyresa till Ypres i Belgien. Mer info om de båda resorna kommer inom kort. Håll utkik!

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter