Skip to content

Eyvind Brynildsen fick hoppa in

Norrmannen Eyvind Brynildsen och Veronica Engman fick akut hoppa in i Toksports teamet efter avhopp.

Efter att Toksports Marco Bulacia fått avstå start i Arctic Rally Finland , fick Eivynd Brynildsen hoppa in i teamets Skoda Fabia R5 i WRC2 klassen. tillsammans med Veronica Engan. Orsak till Bulacia avhopp är ännu inte känt. På grund av bland annat positiva corona tester har flera förare fått ändra på kartläsare. Oliver Solberg fick sätta Kris Meeke fd kartläsare Sebastian Marshall efter att Aaron Johnston testat på positivt vid en test under veckan. . Martin Prokop fick också byta kartläsare i all hast till landsmannen Michael Ernst. Spanjoren Miguel Diaz Aboitiz fick byta till Rodrigo Sanjuan. . RC2 föraren Radik Shayniev fick avbryta rallyt och kommer ej till start.
Rallyt Arctic Rally Finland startar imorgon kl 08,36 local tid med shakedown. Du följer hela rallyt på vår live text uppdatering. Du finner även den nya anmälningslistan under Rally Arctic Finland i huvudmenyn .

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter