Skip to content

Eyvind Brynildsen fick hoppa in

Norrmannen Eyvind Brynildsen och Veronica Engman fick akut hoppa in i Toksports teamet efter avhopp.

Efter att Toksports Marco Bulacia fått avstå start i Arctic Rally Finland , fick Eivynd Brynildsen hoppa in i teamets Skoda Fabia R5 i WRC2 klassen. tillsammans med Veronica Engan. Orsak till Bulacia avhopp är ännu inte känt. På grund av bland annat positiva corona tester har flera förare fått ändra på kartläsare. Oliver Solberg fick sätta Kris Meeke fd kartläsare Sebastian Marshall efter att Aaron Johnston testat på positivt vid en test under veckan. . Martin Prokop fick också byta kartläsare i all hast till landsmannen Michael Ernst. Spanjoren Miguel Diaz Aboitiz fick byta till Rodrigo Sanjuan. . RC2 föraren Radik Shayniev fick avbryta rallyt och kommer ej till start.
Rallyt Arctic Rally Finland startar imorgon kl 08,36 local tid med shakedown. Du följer hela rallyt på vår live text uppdatering. Du finner även den nya anmälningslistan under Rally Arctic Finland i huvudmenyn .

Dela

Läs mer

Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter