Skip to content

Craig Breen i Hyundais Artic ”Line up”

Dani Sordo tog plats i Hyundai teamets tredje bil o Monte carlo. Nu tar Irländaren Craig Breen över till Artic Rally Finland

Idag presenterades Hyundai teamets ”line up” för Artic rally Finland 26-28 Februari. Thierry Neuville fortsätter sitt samarbete med landsmannen Martijn Wydaeghe i högerstolen. Martjin som bara två veckor före Monte Carlo fick hoppa in som kartläsare till Neuville. Detta efter att samarbete mellan Neuville och Gilsoul skurit sig och man beslöt att gå skilda vägar. Trots att Martjin o Thierry inte har haft något tidigare samarbete blev det succe . Paret blev trea i Monte Carlo Rallyt. Nu fortsätter alltså samarbetet i Artic Rally Finland 26-28 februari. 2019 års världsmästare Ott Tänak finns med som vanligt , Ott som fick dubbel punktering i Monte Carlo och försökte göra en ”Loeb” köra på tre hjul till servicen för att slippa bryta rallyt. En åtgärd som kostade böter och en varning om avstängning om det upprepas. Craig Breen som i sin senaste Hyundai styrning , Rally Estonia 2020 kom på en andra plats 22,2 sekunder för Tänak.

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter