Skip to content

Monte Carlo beslut den 7 Januari

// Jaanus Ree/Red Bull

GAP regionens beslut den 7 Januari blir avgörande för AMC och Rally Monte Carlo 2021

Dirtfish  uppger idag att ett beslut om ändrade Corona restriktioner den 7 Januari , kan bli avgörande för om det blir ett Monte Carlo Rally eller inte . Rallyt som sedan några år tillbaka har sitt centra i Franska Alp regionen Hautes-Alpes och staden GAP, en region där det är så här års mycket skidturister, där smittspridningen av Covid var stor och man har sedan en tid tillbaka utegångsförbud mellan kl 20.00-06.00. På Torsdag, 7 Januari tar dom regionala myndigheterna ett nytt beslut som kan innebära ytterligare begränsningar, som till exempel utegångsförbud mellan 18.00-06.00 vilket skulle försvåra  för arrangören ACM .  Monte Carlo som redan har fått ändra programmet på grund av Covid 19. Ingen Shakedown, reducering av Specialsträckor och ett rally utan publik. Automobile Club de Monaco jobbar vidare och är helt beslutsamma att rallyt skall köras 21-24 Januari .

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter