Skip to content

Monte Carlo beslut den 7 Januari

// Jaanus Ree/Red Bull

GAP regionens beslut den 7 Januari blir avgörande för AMC och Rally Monte Carlo 2021

Dirtfish  uppger idag att ett beslut om ändrade Corona restriktioner den 7 Januari , kan bli avgörande för om det blir ett Monte Carlo Rally eller inte . Rallyt som sedan några år tillbaka har sitt centra i Franska Alp regionen Hautes-Alpes och staden GAP, en region där det är så här års mycket skidturister, där smittspridningen av Covid var stor och man har sedan en tid tillbaka utegångsförbud mellan kl 20.00-06.00. På Torsdag, 7 Januari tar dom regionala myndigheterna ett nytt beslut som kan innebära ytterligare begränsningar, som till exempel utegångsförbud mellan 18.00-06.00 vilket skulle försvåra  för arrangören ACM .  Monte Carlo som redan har fått ändra programmet på grund av Covid 19. Ingen Shakedown, reducering av Specialsträckor och ett rally utan publik. Automobile Club de Monaco jobbar vidare och är helt beslutsamma att rallyt skall köras 21-24 Januari .

Dela

Läs mer

Eric Cais i ERC topp inför morgondagen
Eric Cais i Skoda var snabbast på den inledande superspecialen...
Sjuk Mads Östberg fick avbryta sin start i Rally Hungary
Tvåfaldige segraren i Rally Hungary Mads Östberg fick avbryta sin...
Rally legends utökas i BAUHAUS Royal Rally
Med två månader kvar till den andra upplagan av det...
Senaste inför ERC premiären
I helgen är det dags för ERC första deltävling Rally...
New Zeeländaren Paddon varnar för Mads Östberg
2023 års ERC champion Hayden Paddon med kartläsaren John Kennard...
Rally Hungary i nytt format
I helgen startar FIA European Rally Championship den här säsongen...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter