Skip to content

Monte Carlo beslut den 7 Januari

GAP regionens beslut den 7 Januari blir avgörande för AMC och Rally Monte Carlo 2021

Dirtfish  uppger idag att ett beslut om ändrade Corona restriktioner den 7 Januari , kan bli avgörande för om det blir ett Monte Carlo Rally eller inte . Rallyt som sedan några år tillbaka har sitt centra i Franska Alp regionen Hautes-Alpes och staden GAP, en region där det är så här års mycket skidturister, där smittspridningen av Covid var stor och man har sedan en tid tillbaka utegångsförbud mellan kl 20.00-06.00. På Torsdag, 7 Januari tar dom regionala myndigheterna ett nytt beslut som kan innebära ytterligare begränsningar, som till exempel utegångsförbud mellan 18.00-06.00 vilket skulle försvåra  för arrangören ACM .  Monte Carlo som redan har fått ändra programmet på grund av Covid 19. Ingen Shakedown, reducering av Specialsträckor och ett rally utan publik. Automobile Club de Monaco jobbar vidare och är helt beslutsamma att rallyt skall köras 21-24 Januari .

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter