Skip to content

Rally Sweden 11-14 Februari 2021

Idag offentliggjordes datum för 2020 års upplaga av Swedish Rally 11-14 Februari. Men det finns orosmoln hos arrangörerna får man inte köra med publik blir det inget rally säger Svenska Rallyts VD Glenn Olsson.

Det blev som vanligt vecka 6 för Svenska Rallyt även 2021. Rallyt som även 2021 har Torsby Flygplats som serviceplats, avgörs 11-14 Februari. Men det finns orosmoment enligt rallyts VD Glenn Olsson. Om inte coronarestriktionerna för utomhus arrangemang ändras, så kommer rallyt ekonomiskt inte klara av att arrangera rallyt. Arrangörerna har därför startat en dialog med olika berörda myndigheter för att få till en ändring på antal publik. Man har även gjort om biljettsystemet, så istället för ett rallypass så kommer man sälja biljetter för speciella publikplatser, som enbart kommer gälla den platsen.  Fjolårets snöproblem som satte press på att Svenska Rallyt skall vara ett snörally, har gjort att man har nästan en helt ny sträckning. och Glenn Olsson lovar en hel del nyheter när programmet och bansträckningen offentliggörs  den 11 oktober.

Dela

Läs mer

Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter