Skip to content

Flash: Dramatisk första sträcka, Evans ny ledare

Det blev en dramatisk inledning på Rally Turkey sista dag, Dagen började med den längsta sträckan, Cetibeli 1 38,75 km. Ogier, Neuville ,Rovanperä, Lappi, Loeb   fick alla punktering och tappade en hel del, Suninen och Loubet fick bryta efter hjulupphängnings problem och är därmed borta från rallyt.

Elfyn Evans klarade sig från problem och kunde klättra till ledningen från sin fjärde plats . Evans o Scott leder nu med 46,9 sekunders marginal till teamkollegan i Toyota Sebastien Ogier , Neuville ramlade ner till tredje platsen och är drygt sekunden bakom Ogier . Cetineli sträckan körs en gång till som näst sista sträcka, Innan service uppehållet körs korta Marmaris 7,05 km som också är Power Stage i eftermiddag.  Pontus Tidemand  leder WRC 2 klassen komfortabelt inför dom tre återstående sträckorna före fransmannen Fourmax . Kajetanowicz behåller sin ledning i WRC 3

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter