Skip to content

Pontus Tidemand anmäld till Turkiet

Pontus Tidemand med kartläsaren Patrik Barth anmälda till Rally Turkey  18-20 september för Toksport, tillsammans med Eyvind Brynildsen i WRC2 klassen. En anmälningslista med bara 26 förare. Sebastien Loeb kör tredje bilen för Hyundai.

Det blev en tunn anmälningslista till andra deltävlingen i WRC, omstarten Rally Turkey 18-20 september. Pontus Tidemand med kartläsaren Patrik Barth fortsätter i WRC2 klassen för Toksport med en Skoda Fabia, förutom Tidemand är det bara två till i klassen , Eyvind Brynildsen/Iika Minor i Skoda Fabia även de för Toksport. Adrien Fourmaux/Renaud Jamoul för M-Sport i en Fiesta Mk11. Pontus som i förra årets Turkiska Rally kom på en nionde plats, då för M-Sport i en Fiesta WRC.  I WRC klassen  med 10 anmälda , gör Sebastien Loeb comeback för Hyundai efter 8 månaders frånvaro. Gus Greensmith fortsätter efter Rally Estonia för M-sport i teamets tredje bil. WRC3 klassen som brukar vara störst innehåller bara 10 förare däribland polacken Kajetanowicz och Marco Bulacia från Bolivia, JWRC vinnaren 2019 Spanjoren Jan Solans.

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter