Skip to content

WRC på 80 talet

Rally Championship var på 80- talet ett decennium av drama,triumf och tragedi. Vi kan nu tillsammans med Motorsport TV visa exklusiv film från bland annat Svenska Rallyt, RAC, Monte-Carlo och 100 Lakes Rally . En film om de sju, som dominerade under decenniet, fantastiska färdigheter, rivaliteter och tuff konkurrens som gjorde 80 talet en oförglömlig era. För många fans var bilarna lika mycket stjärnor som förarna, 80 talets Rally Champion visar exakt varför.Detta är en chans att njuta av fullblodiga händelser från årtiondets ikoner, inklusive Audi Quattro, Sierra Cosworth, Toyota Celica och Lancia Delta, plus grupp B-Raketer som Peugeot 205 T16, Metro 6R4, Lancia S4 och Ford RS200. En hyllning till Michelie Mouton, den första kvinna som vunnit ett WRC rally, men även till Markku Alén, Stig Blomqvist med flera. Detta var ett decennium av massiv förändring, monstermaskiner, åskådares galenskap, tragedi. Så sätt dig tillrätta och se drygt en timmes njutbar rallyfilm från 80 talet. KLICKA PÅ LÄNKEN

.https://motorsport.tv/embed/YqBQh5lk-rally-champions-of-the-80-s?autoplay

Dela

Läs mer

USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...
Ogier på väg mot sin sjunde Rally Mexico seger
Sebastien Ogier är på väg att sätta ännu ett nytt...
Oliver Solberg segrade alla sträckor på lördags etappen
För WRC 2 har rallyt turbulent , hittills har man...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter