Skip to content

WRC på 80 talet

Rally Championship var på 80- talet ett decennium av drama,triumf och tragedi. Vi kan nu tillsammans med Motorsport TV visa exklusiv film från bland annat Svenska Rallyt, RAC, Monte-Carlo och 100 Lakes Rally . En film om de sju, som dominerade under decenniet, fantastiska färdigheter, rivaliteter och tuff konkurrens som gjorde 80 talet en oförglömlig era. För många fans var bilarna lika mycket stjärnor som förarna, 80 talets Rally Champion visar exakt varför.Detta är en chans att njuta av fullblodiga händelser från årtiondets ikoner, inklusive Audi Quattro, Sierra Cosworth, Toyota Celica och Lancia Delta, plus grupp B-Raketer som Peugeot 205 T16, Metro 6R4, Lancia S4 och Ford RS200. En hyllning till Michelie Mouton, den första kvinna som vunnit ett WRC rally, men även till Markku Alén, Stig Blomqvist med flera. Detta var ett decennium av massiv förändring, monstermaskiner, åskådares galenskap, tragedi. Så sätt dig tillrätta och se drygt en timmes njutbar rallyfilm från 80 talet. KLICKA PÅ LÄNKEN

.https://motorsport.tv/embed/YqBQh5lk-rally-champions-of-the-80-s?autoplay

Dela

Läs mer

Imponerande debut för Mille Johansson /Johan Grönvall
18 årige Mille Johansson från Katrineholm och kartläsaren Johan Grönvall...
Rally Sweden 2024 Succé
Det blev stor succé för svenska VM rallyt 2024. Visserligen...
Han gjorde det igen
Oliver Solberg och Elliot Edmondsson höll för favorittrycket, och tog...
Esapekka Lappi Rally Sweden segrare 2024
Esapekka Lappi och Janne Ferm tog hem segern i årets...
Solberg leder med över minuten inför Power Stage
Oliver Solberg med kartläsaren Elliot Edmondsson är på väg mot...
Adrien Fourmaux på väg mot sin första podiumplats
Esapekka Lappi Hyundai leder totalt inför avslutade 3 sträckor imorgon....

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter