Skip to content

Neuville vill stötta alla frivilliga, skänker pengar

Hyundais Thierry Neuville vill stötta alla frivilliga inom rally. Thierry är imponerad av hur man bland jobbat med det Svenska Rallyt med alla utmaningar man haft. Neuville är imponerad av alla volontärer som ställer upp till exempel på serviceparken, man är där från tidig morgon till sen kväll för att vi skall få så bra förutsättningar. som möjligt. Hur mycket pengar som belgaren kommer att skänka är helt beroende på vilken placering det blir i Sverige rallyt. Det kan bli allt från 2000 till 10,000 euro, omräknad i svenska pengar 21,000–105,000 tusen. Neuville skriver i sitt facebook inlägg så här.
”The volunteers are taking care of the safety and organization in the stages and in the service parks from very early in the morning until late at night, in all conditions. In Sweden, they are representing local sports clubs. Thanks to their work, they collect money to improve their infrastructures, buy material and then welcome more people in their clubs. Sport in very important for the body and for the mind. It also teaches strong values to the youngsters and help them build their social links. I’m very happy if, at the same time, it can contribute to give a better access to the sport on a local scale.”

Dela

Läs mer

Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter