Skip to content

Evans till nattvila med 4,6 sekunders ledning

Lördagens etapp blev en kamp mellan dom två toyota förarna Evans och Ogier. Inför dagens etapp sista sträcka La Breole/Selonnet 20,73 km hade båda exakt samma tid i totalen 2,16,18,,5  Evans lyckades vara snabbast på sträckan och är nu 4,9 före Ogier . Thierry Neuville är trea 6,4 efter. På en fjärde plats är Seabastien Loeb men drygt tvi minuter efter. Esa-Pekka Lappi är bäste Ford på en femte plats 14,1 sekunder bakom Loeb. Mads Östberg som var missnöjd med bilen på morgonens två första sträckar, fick ändra lite på middagsservicen och var på toppenhumör igen efter att  fått ordning på sin Cutroen C3 R5. Östberg jagas av landsmannen Veiby i Hyundai  men har 57,4 sekunder inför morgondagens avsluatande sträckor . Eric Camilli leder komfortabelt RC2 klassen .Nu har rallye Monte Carlo avslutat rallyt i dom Franska Alperna och nu drar rallykaravanen dom drygt 22 mil till Monaco för avslutning . 4 sträckor körs helt utan service , första start 08,17 och Power stage sträckan som avslutar 2020 första WRC rally körs med första start 12,18

Dela

Läs mer

Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter