Skip to content

Rally Australien är i fara

Phot: Privat

Dom svåra skogsbränderna som härjar i New South Wales och rally området Coofs Haurbor , har ställt till det för arrangörerna av Rally Australia . Man har fått stänga av många områden och specialsträckor, Man har meddelat idag att man inte kommer att tillåta Reece på sträckorna och en ny tidsplan håller på att upprättas. Även teamen har problem , då vägarna runt om Sydney är stängda för trafik. Hittills har 8 personer omkommit i de  våldsammaste skogsbränderna i Australiens historia. Hundratusentals frivilliga hjälper till i bränderna, som inte verkar minska på grund av blåst och att det är väldigt torrt i området. Vi kommer att uppdatera nyheter från rallyorganisationen under en speciell flik i vår meny. Du kan även följa oss på Facebook o Twitter.

Dela

Läs mer

Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...
Skoda visar intresse för Rally 1
Både FIA och WRC promotorn söker efter fabrikanter som fabriksteam...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter