Skip to content

Kris Meeke snabbast

Kris Meeke Rally Turkey 2019 Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRC

Engelsmannen och Toyotas tredje förare Kris Meeke, som i senaste deltävlingen Adac Rally Deutschland blev tvåa totalt, slog till med snabbaste tiden på Rally Turkey shakedown som kördes nu på torsdag morgonen i Marmaris en fullfartstest sträcka på 4,70 km på tufft o stenigt underlag. Meeke fick tiden 3,25,3 efter två rundor, Andreas Mikkelsen var näst bäst på tiden 3,26,3 en tid norrmannnen fick efter två rundor. Pontus Tidemand som startar för M-sport teamet fick tiden 3,30,9 efter tre rundor. Gus Grennsmith som är tillbaka i WRC2pro för M-sport var snabbast av dom tre som startar i klassen, nästan en sekund från klassledaren Kalle Rovanperä .  Henning Solberg som blev sexa totalt förra året i Turkiet fick andra bästa tiden i WRC2  med sin Skoda Fabia snabbast var indiern Gaurav Gill i Ford Fiesta MKll.

Dela

Läs mer

Inget lyckat genrep för Lappi och Katsuta
Då antal testdagar dragits ner i år för Ralli 1...
Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter