Skip to content

Vieby, Östberg 3X Solberg i Rally Wales

Ole-Christian Veiby med svenska kartläsaren Jonas Andersson, Mads Östberg/Torstien Eriksson, HenningSolberg/Iilka Minor, Oliver o Petter Solberg , alla är anmälda till Wales Rally WRC2 klass  GB 3-6 Oktober. Förutom dessa norrmän finns Hyundais Andreas Mikkelsen. Totalt är 59 anmälda till det  Engelska/Wales rallyt. Pontus Tidemand/Ola Floene kör i WRC klassen för M-Sport, Dennis Rådström/Johan Johansson o Tom Kristensson/Henrik Appeslkog i JWRC. 11 anmälda i WRC klassen där Elfyn Evans gör comeback efter sin skada, Craig Breen tar plats i Hyundai teamets tredje bil, WRC2 pro klassen blir intressant med för en gång skull har fler än tre deltagare, Östberg Citroén, Rovanperä o Kopecky Skoda, Greensmith o Paddon Ford.

Dela

Läs mer

Inget lyckat genrep för Lappi och Katsuta
Då antal testdagar dragits ner i år för Ralli 1...
Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter