Skip to content

Hayden Paddon tillbaka i M-sport

2018 FIA World Rally Championship Round 13, Rally Australia 15-18 November 2018 Hayden Paddon Photographer: Helena El Mokni Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Hayden Paddon får nytt förtroende i M-Sport Photographer: Helena El Mokni

Hayden Paddon gör comeback i M-sport. Paddon som skulle startat för M-sport i Neste Rally Finland tidigare år, men en krasch på shakedown stoppade en start. Nu är det klart att M-Sport ger Paddon och kartläsaren John Kennard en ny chans. Man är klar för en start i M-sports Fiesta R5 i WRC2pro till Rally Wales i början av oktober, samt i WRC klassen i hemmarallyt Rally Australien i november, som också är sista deltävlingen i årets kalender .  Team chefen för M-sport Richard Millener :
-Efter vad som hände i uppstarten till Neste Rally Finland var det tydligt att många fans som var desperata efter att se Paddon bakom ratten igen. Vi gav honom några tankar och råd om vad som behövdes för att tävla med oss igen. Det stöd och budget han presenterat för oss , har gjort det möjligt för oss att anlita honom till Wales i WRC2pro och WRC start i  Rally Australia.  Själv säger Paddon att han  är glad att kunna komma tillbaka så snabbt efter Finlandskraschen och att fått nytt förtroende i M-Sport.

Dela

Läs mer

Inget lyckat genrep för Lappi och Katsuta
Då antal testdagar dragits ner i år för Ralli 1...
Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter