Skip to content

Mads Östberg 5 sträcksegrar på raken

Mads Ostberg and Torstein Eriksen of team Citroen Total performs at stage 1 during the World Rally Championship Italy in Alghero, Italy on June 13, 2019 // Jaanus Ree/Red Bull Content Pool // AP-1ZMW6FY8N2111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Mads Ostberg and Torstein Eriksen Photo: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Mads Östberg och Torstien Eriksen hade en jobbig fredag och fick bryta för att göra omstart idag. Omstarten var verkligen omstart av 5 möjliga sträcksegrar har Norska paret i Citroen C3 R5 ,vunnit samtliga  . Började med SS10 Colluna-Loelle 14,97 km med att vara 7,2 före klassledaren Kalle Rovanperä , Det blev en utklassning på SS11 16,3 före finländaren Rovanperä, tempot för Östberg/Eriksen fortsatte även på SS12  rallyts längsta 29,08 med att vara  9,4 före . SS13 o 14 fortsatte i liknande tempo. Från att var över 10 minutenfrån Kalle Rovanperä när dagens etapp startade är det nu bara drygt 9 minuter till en pallplats. 1 sträcka återstår idag och fyra imorgon rallyts sista dag .

Dela

Läs mer

Rally SM 2024 börjat ta form
Från och med 2024 kommer rally SM drivas i Bilsportförbundet...
Vilken födeldagspresent för Isak Reiersen
Isak, som idag 25 november fyller 20 år .Svensk juniormästare...
England i ERC 2024
Idag presenterades ERC kalendern för 2024. Tre nya arrangörer fins...
Kalle Rovanperä deltisförare 2024
Idag presenterade Toyota Teamets sin Line Up för 2024. Tvåfaldige...
Takamoto Katsuta Rally Japans stjärna med 9 sträcksegrar
Rally Japans hemmaförare Takamoto Katsuta med kartläsaren Aaron Johnston gjorde...
Elfyn Evans vinnare av Rally Japan
34 årige Walesman Elfyn Evans med kartläsaren Scott Martin dominerade...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter