Skip to content

Sebastien Ogier snabbast på dramatisk Shakedown

Sebastien Ogier Photo Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Sebastien Ogier /Julien Ingrassia fick snabbaste tiden på dagens shakedown inför starten av åttonde deltävlingen i WRC Rally Sardinien. Det började inte så bra för fransmannen som träffade en grindstolpe på sträckan och knäckte en bult i bakre hjulhus. Även Neuville o Evans lyckades med detta, men Evans var snäll o lyckades forcera bort grinden i sin träff så var det hindret borta för andra. Tiden för Ogier på den 3,84 km långa sträckan blev 3,00,0 efter tre rundor. Ott Tänak andra bästa tiden 3,00,9 Neuville 3,01,7 Meeke 3,02,7  Finländaren Teemu Suninen som i hall hast kallat in Jarmo Lehtinen som kartläsare, fick femte snabbaste tiden 3,02,7 exakt samma tid som Hyundais Andreas Mikkelsen som gör comeback efter att fått stå över Chile. I WRC2pro var Kalle Rovanperä snabbast före Mads Östberg. Ole Christian Veiby drog till med 3,10,0 i WRC2 klassen och fick exakt samma tid som Japanen Katsuta. Vi återkommer med separat artikel från JWRC

Dela

Läs mer

Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter