Skip to content

Solberg, Bergkvist, Veiby, Huttunen i starkt WRC2 fält

Henning Solberg (NOR) performs during FIA World Rally Championship 2018 in Torsby, Sweden on 17.02.2018 // Jaanus Ree/Red Bull Content Pool // AP-1UT2X62V52111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Henning Solberg/Ilka Minor gör comeback i WRC2  Photo Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Ett mycket starkt WRC2 fält med 23 förare som är anmälda till nästa helg, Vodafone Rally Portugal,   Alla topp fem i VM tabellen kommer att finnas på plats, Benito Guerra Skoda 61 p, Takamoto Katsuta Ford Fiesta 47p , Ole Christian Veiby Volkswagen Polo 40p, Nikolay Gryazin Skoda 28, Alberto Heller Ford Fiesta 27. Förutom topp fem, finns 2018:års juniorvärldsmästare Svenske Emil Bergkvist, som gör comeback i klassen efter sin start i Svenska Rallyt som slutade med en fjärde plats i WRC2. En intressant start gör även finske Jari Huttunen som gör comeback , och kör en privatsponsrad Hyundai i20 NG R5, Henning Solberg liksom Bergkvist gör sin andra start efter Svenska Rallyt. 11 nationer finns representerade, Skoda Fabia R5  dominerar med 12 anmälda, följt av Ford Fiesta R5 och Hyundai i20NG R5 med 4 , Volkswagen Polo R5 2 och Citroen C3R5 1.

Dela

Läs mer

Oliver Solberg/Elliot Edmondson segrare i tufft WRC 2
Oliver Solberg/Elliot Edmondson kunde ta hem sin andra seger i...
Ott Tänak/Martin Järveoja tog sin andra Chile seger
Ott Tänak och Martin Järveoja dominerade årets Rally Chile och...
Oliver Solberg i 25,3 sekunders ledning inför sista dagen
Oliver Solberg /Elliot Edmondson leder WRC2 klassen inför Rally Chiles...
Tänak går till nattvila med 58,3 sekunder inför sista dagen
M-Sports Ott Tänak har dominerat Rally Chile efter 7 sträcksegrar...
Längsta sträckan rena däckslakten
Rally Chiles längsta sträcka Maria de las Cruces 28,72 km,...
Oliver Solberg tog över ledningen på första sträckan
Efter att WRC2 ledaren tappade över 36 sekunder på dagens...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter