Skip to content

Tom i JWRC ledning

Tom Kristensson/Henrik Appelskog är i JWRC ledning efter tre körda sträckor i Tour de Corse. Tom o Henrik som tog en imponerande seger i första deltävlingen av JWRC Svenska Rallyt , fortsätter att imponera och har tagit hand om ledningen i franska asfaltsrallyt deltävling 2. Spanjoren Jan Solans vann SS1 och var i ledning men efter problem på SS2 kunde Krisatensson/Appelskog vinna SS2 o SS3 och tog över ledningen, Tysken Julius Tannert är tvåa 12,9 efter inför dagens återstående tre sträckor. Dennis Rådström/Johan Johansson är på en tredje plats 18,1 efter Tom . Amerikanen Sean Johnston kraschade rejält på SS2 rullade på sträckan och hamnade i ett träd, mycket skador på bilen och det blir förmodligen ingen omstart imorgon.  Märtins Sesks  som fyra efter SS2 är också borta.

Dela

Läs mer

3 svenska juniorer i Rally Liepäja
58 förare är anmälda till fjärde deltävlingen i ERC TET...
Monte-Carlo rallyt flyttar igen
Rallye Monte Carlo beslutade 2022 att flytta från GAP till...
Rovanperä inlett förhandlingar med Hyundai
Kalle Rovanperäs kontrakt med Toyota går ut i år efter...
Thierry Neuville första årsseger
Belgaren Thierry Neuville/Martjin Wydaeghe tog sin 18:e WRC seger i...
Kraftigt regn på power stage oroar
I jämfört med de två tidigare etapperna av det Italienska...
Neuville ny ledare inför sista dagen
Dramatiken fortsätter i Italien och Rally Sardinien. Inför de fyra...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter