Skip to content

Elfyn Evans tog tillbaka ledningen

Elfyn Evans tappade sin ledning till Tänak efter SS2, Men efter att varit snabbast på SS4 o SS5 är Evans tillbaka i ledningen och har nu inför dagens sista sträcka4,5  tillgodo på Ott Tänak. Thierry Neuville är trea 11,1 efter engelsmannen Evans i Ford. Många har haft problem under dagen och för Meeke fortsätter det, punktering på SS5 tappade 15 sekunder, Jari-Matti Latvala stoppade på sträckan efter dubbelpunktering tappade 3 minuter . Dani Sordo som låg på en tredje plats efter SS3 har tappat och är nu på fjärdeplats 6,5 sekunder före Teemu Suninen på en femte plats.  I WRC2 pro med två deltagare har Kalle Rovanperä över 2 minuter tillgodo på Lukasz Pieniazek. Eric Camilli leder WRC2 i sin Volkswagen Polo efter SS4.  I JWRC leder Tom Kristensson 6,0 före Tannert, Dennis Rådström trea +13,2  efter SS4.

Dela

Läs mer

Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter