Skip to content

Elfyn Evans tog tillbaka ledningen

Elfyn Evans tappade sin ledning till Tänak efter SS2, Men efter att varit snabbast på SS4 o SS5 är Evans tillbaka i ledningen och har nu inför dagens sista sträcka4,5  tillgodo på Ott Tänak. Thierry Neuville är trea 11,1 efter engelsmannen Evans i Ford. Många har haft problem under dagen och för Meeke fortsätter det, punktering på SS5 tappade 15 sekunder, Jari-Matti Latvala stoppade på sträckan efter dubbelpunktering tappade 3 minuter . Dani Sordo som låg på en tredje plats efter SS3 har tappat och är nu på fjärdeplats 6,5 sekunder före Teemu Suninen på en femte plats.  I WRC2 pro med två deltagare har Kalle Rovanperä över 2 minuter tillgodo på Lukasz Pieniazek. Eric Camilli leder WRC2 i sin Volkswagen Polo efter SS4.  I JWRC leder Tom Kristensson 6,0 före Tannert, Dennis Rådström trea +13,2  efter SS4.

Dela

Läs mer

3 svenska juniorer i Rally Liepäja
58 förare är anmälda till fjärde deltävlingen i ERC TET...
Monte-Carlo rallyt flyttar igen
Rallye Monte Carlo beslutade 2022 att flytta från GAP till...
Rovanperä inlett förhandlingar med Hyundai
Kalle Rovanperäs kontrakt med Toyota går ut i år efter...
Thierry Neuville första årsseger
Belgaren Thierry Neuville/Martjin Wydaeghe tog sin 18:e WRC seger i...
Kraftigt regn på power stage oroar
I jämfört med de två tidigare etapperna av det Italienska...
Neuville ny ledare inför sista dagen
Dramatiken fortsätter i Italien och Rally Sardinien. Inför de fyra...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter