Skip to content

Mads Östberg klar för Argentina

Mads Östberg Torstien Eriksen målrampen Svenska Rallyt 2019 Photo: @world

Att byta från WRC 2 klassen till WRC är aldrig lätt, speciellt när man inte fått så många möjligheter till test. Ändå lyckades norska paret Mads Östberg o Torstien Eriksen att göra det. En start som slutade med succé för norska paret, en vinst med över 3 minuter till tvåan, finske Kalle Rovanperä i Skoda Fabia R5. Nu är det klart att det blir fortsättning för Mads o Torstien i klassen, tillsammans med Yoann Bonato-Benjamin för Citroen Total stallet. Nästa start blir rally Argentina, 25-28 april  för Östberg/Eriksen. För Citroén var det första starten i den nya klassen med  C3 R5,  som man även kommer att supporta så kallade ”Customer” team i WRC 2 klassen. Guillaume de Mevius DG sport, Benjamin Israël  Procircuit Citroén Monster, Jose Pedro Fontes  och Pepe Lopez för Sports&you.

Dela

Läs mer

Inget lyckat genrep för Lappi och Katsuta
Då antal testdagar dragits ner i år för Ralli 1...
Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter