Skip to content

Solberg tillbaka i Subaru

Efter 10 års frånvaro från Subaru, är det nu dags för familjen Solberg att köra i den blå gula bilen. Pappa Petter  var fabriksförare för Solberg i WRC och blev världsmästare tillsammans med Subaru. Nu är det dags för sonen att ta över Subarus färger. Oliver skall köra American Rally Association 6 deltävlingar för Subaru of Amerika i en 2019 års WRX STI . Första starten blir redan i Mars 100 Acre Wood Rally. Missouri 15-16 Mars. Sedan blir det Olympus Rally Washington 27–28 April, Idaho Rally 22-23 Juni och följs med 3 deltävlingar till under hösten.
Oliver säger
-Jag förstår inte att det kan vara sant, detta är en stor händelse. Jag var två år, när min far Petter var världsmästare och jag minns honom som otroligt stolt. Det var en far i blågul overall och körde bil med samma färger. För mig att få chansen att få köra i samma färger som pappa Petter är helt otroligt.

 

Dela

Läs mer

Imponerande debut för Mille Johansson /Johan Grönvall
18 årige Mille Johansson från Katrineholm och kartläsaren Johan Grönvall...
Rally Sweden 2024 Succé
Det blev stor succé för svenska VM rallyt 2024. Visserligen...
Han gjorde det igen
Oliver Solberg och Elliot Edmondsson höll för favorittrycket, och tog...
Esapekka Lappi Rally Sweden segrare 2024
Esapekka Lappi och Janne Ferm tog hem segern i årets...
Solberg leder med över minuten inför Power Stage
Oliver Solberg med kartläsaren Elliot Edmondsson är på väg mot...
Adrien Fourmaux på väg mot sin första podiumplats
Esapekka Lappi Hyundai leder totalt inför avslutade 3 sträckor imorgon....

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter